Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:35 | August 27, 2012

  Day 1 : FW

  Sneak Peek on todays outfit

  Första Fashion week dagen och vädret suger pung. Jag som hade velat ha kjol, en fin topp och lite brunbrända ben på det. Nää, istället kom hösten! Men jag är taggad för dagen ändå :) Först pop-up med Bloggers wardrobe innan de är dags för Nhu Duong, Ida sjöstedt, Stylein och Carin Wester. Jag ser fram emot Ida Sjöstedt och Carin Wester speciellt mycket. Vi ska även jobba med streetstylen mellan visningarna och fota inspirerande människor. Kommer bli superkul!
  Ni ska självklart få hela outfiten sen :)

  First Fashion week day and the weather sucks. I wanted to wear a skirt, a nice top and with sunburned legs also.BUT No, instead came autumn! But I’m excited for the day anyway :) First pop up with Blogger’s wardrobe before it’s time for Nhu Duong, Ida Sjöstedt, Stylein and Carin Wester. I look forward to Ida Sjöstedt and Carin Wester very much. We will also work with the streetstyle between the fashionshows and shoot inspiring people. Will be fun!
  You will of course get the whole outfit later :)


  13 kommentarer  13 kommentarer om “Day 1 : FW”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här