Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 00:03 | August 28, 2012

  day 1

  Day 1 at Fashion Week / Pictures from today

  PUH! ÄNTLIGEN hemma. Det har varit en fantastisk dag men SJUKT mycket stress, spring och visningar. Min fötter värker en aning, men ack så trevligt vi haft det! Nu ska jag hoppa i sängen för imorgon väntar en lika hektisk dag. Ni ska få bilder från dagens visningar samt morgondagens outfit med mera :) PUSS

  PUH! FINALLY home. It’s been a great day but SO much stress, running around and fashion shows. My feet hurts a little, but oh so nice we have had it today! Now I’m going to jump into bed, tomorrow awaits an equally busy day. You will get pictures from today’s shows tomorrow, as well as tomorrow’s outfit and more :) KISSES!


  10 kommentarer  10 kommentarer om “day 1”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Nice pictures! And you look so pretty :)

   Reply
  • Wow! Fina bilder. Synd att jag inte hade möjlighet att vara där. Älskar såna här events! Ha det bra Angelica :)

   Reply
  • vad kul att du har med “min” modell! den mörka tjejen med gula klänningen hade jag ansvar för backstage för Stylein. Jag såg dig idag och tänkte hälsa, men du hade nog inte känt igen mig :) sprang förbi fullproppad med kläder som skulle till kontoret :)

   Reply
  • Svar: Jaså? Vad kul! SÅ fin klänning hade hon! dog lite. Gjorde du – åh du borde ha kommit fram! Nästa gång :) KRAM

   Reply
  • Herregud vilken fin vit klänning det var som visades! Stylein gör så vackra kläder. Jag är ett stort fan! :)

   Reply
  • Finns jackan från gina tricot ute i butik än? eller när kommer den? :)

   Reply
  • Svar: Hmm.. jag tror den ska komma snart :) Håll utkik!

   Reply
  • Kommenterar aldrig din blogg men jag måste säga att jag verkligen älskar den. Kikar alltid in här för att få inspiration :)

   Reply
  • Svar: Åh avd gullig du är :) Tack så hemskt mycket! Kram

   Reply
  • Åh, herlig! Fantastiske bilder :-)

   Reply