Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:27 | August 29, 2012

  food poisoning


  Okej, jag vill typ bara klippa av mig håret när jags er dessa bilder.. / Okey, I just want to cut off my hair when I see these pictures..

  Okej, jag har haft världens hemskaste natt! Har troligtvis ätit något dåligt som gjorde mig matförgiftad för jag har bokstavligen talat bott på toan under hela natten och hela morgonen. Förlåt för vidrig information, men det är så det är! Därför har jag inte kunnat blogga idag! Jag hoppas verkligen ni förstår, men jag har inte typ inte kunnat ta mig upp från sängen idag! Sugigt värre att man missat ALLA visningar idag.. Jag mår en aning bättre nu och lyckats få i mig lite bröd som jag fått behålla. Tiger of Sweden är ikväll, så jag hoppas att jag ska iallafall orka att ta mig dit – för att sedan dra hem igen för att fortsätta att sova.
  Men jag ville bara förklara för er varför jag inte bloggat idag! Men som sagt – jag hoppas ni förstår och jag är kommer vara tillbaka precis som vanligt imorgon! Day’N night tänkte jag igen samt dagens outfit och lite annat :) Skriver lite senare ikväll med!

  Okay, I’ve had the most terrible night ever! I’ve Probably eaten something bad that gave me food poisoning because I have literally lived on the toilet throughout the night and all morning. Sorry for the horrible details, but that’s the way it is! And that’s why I haven’t blogged today! I really hope you understand, but I haven’t been able to get out from the bed today! It sucks that I’ve missed ALL fashionshows today .. I feel a little better now and managed to eatin a little bit of bread that I’ve kept in my belly. Tiger of Sweden is having a show tonight, so I hope I’ll manage to get there – and then go home again to continue to sleep.
  But I just wanted to explain to you why I have not blogged today! But as I said – I hope you understand and I will be back as usual tomorrow! Day’N night, I thought again, and today’s outfit and some other stuff :) I’ll write to you later tonight aswell!


  28 kommentarer  28 kommentarer om “food poisoning”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • men gud stackare :( krya på dig!!

   Reply
  • cutie, get well soon!

   Reply
  • Stakkars :( God bedring!

   Reply
  • that sucks so much :( get better soon! http://www.moiminnie.blogspot.com

   Reply
  • Usch! Det där lät inte kul, krya!

   Reply
  • uscha då!:( hoppas du snart mår bra igen!

   Reply
  • You really shouldn’t feel this bad about not blogging when your sick!! Of course you’re not blogging when you have your head in the toilet, and of course we understand… :) Hope you’ll get better very soon…

   vivantmaniqui.blogspot.com

   Reply
  • du ska aldrig behöva be om ursäkt för att du inte bloggat under en dag. detta är DIN blogg som DU bestämmer över. Alla som tjatar på att du ska uppdatera mer kan ju skaffa sig ett liv eller nått. Be strong girl! Avgudar dig Angelica! Bästa bloggen. Keep up the good work

   Reply
  • Ojojoj stackare! det är typ det värsta som finns!! hoppas du blir bättre snart och får behålla mat och vätska. jag trodde jag skulle dö en gång när jag var så magsjuk att jag inte fick behålla vatten ens på flera dagar. precis när jag skulle in och få dropp så började jag bättra mig. scary! krya!

   Reply
  • krya på dig!!

   http://blogg.veckorevyn.com/johannathastrom/

   Reply
  • Jag förstår! Gillar att du tänker på oss läsare, fast du är så sjuk :) Krya på dig!

   Reply
  • Känn verkligen ingen press med bloggen! Mår du dålig så mår du dåligt. Vila upp dig och återkom när du mår bättre och krya på dig!

   Reply
  • ofcourse we understand!! you don’t have to apologize for being sick !!

   Get well soon
   xxx

   Reply
  • Huff, vi forstår deg kjempe godt. Du får ha masse god bedring! Matforgiftning er noe av det verste, har hatt det selv! :(

   Reply
  • for being sick, you are looking great. I’m envious!
   Get well soon!

   Reply
  • Usch vad tråkigt. Krya på dig!

   Reply
  • Krya på dig! Jag undrar bara hur du får ditt hår att bli så luftigt och att det blir en sådan volym? Jag har ungefär samma längd på mitt hår som du har och jag undrar om du använder något specielt till ditt hår?:) väldigt tacksam för svar!

   Reply
  • Get well soon! :-)

   Reply
  • fin som vanligt

   Reply
  • Så N Y D E L I G du er, Angelicka!! Og god bedring <3

   Reply
  • Hej åh krya på dig. Jag tänkte fråga snabbt bar vad för fint mörkt läppstift och vilket nummer du har på dom här bilderna? :)

   Linnéa

   Reply
  • Cut that hair off! you look amazing with a short page!

   Reply
  • Food poisoning is the worst. Hope you feel better soon xx

   Reply
  • Like someone said above: you shouldn’t feel bad at all if you can’t blog when u’re sick! You are one the best and the most active fashion bloggers out there. Get well soon! xx

   Reply
  • Blev du matförgiftad under fashionweek kanske? Min tjejkompis som är modell blev magsjuk i förrgår, så tänkte att det kanske var samma..

   Reply
  • usch då!
   klipp av dig håret igen, så jävla snyggt!

   Reply
  • kan du inte visa hur du brukar fixa ditt hår? Älskar håret på bilden, volymen!

   Reply
  • Efter jeg så dette billede bestilte jeg tid hos frisøren! God bedring :)

   Reply