Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:27 | August 30, 2012

  Silver Balloons II

  Todays outfit/Top from Bikbok/Skirt from Bikbok/Shoes from have2have / Sunnies from Bikbok/

  Jävligt kassa bilder – glömde mitt bra objektiv hemma! suck. Men såhär har damen sett ut idag! Gillar kombon och bilderna ger verkligen inte outfiten rättvisa. Nytt alltihop förutom glajjerna :) Såg dock att tröjan gått sönder lite så måste se om jag kan byta till en ny..
  Idag har vi spelat in lite webbtv och nu är jag återigen hemma – i min säng. Jag ska ligga här ett tag till innan jag ska pallra mig upp för att gå ut och käka ( om jag får i mig något dvs).
  Ska hinna förbi  Expert eller elgiganten imorgon för att kolla in ett drömobjektiv som kanske ska bli mitt med.. Can’t wait!

  Not so good pictures – forgot my good lens at home! sigh. But this is how I looked like today! Like the combo and the pictures don’t give the outfit justice. Everything is new except the sunglasses :) My sweater is torn in the print a little bit so have to see if I can get a new one ..
  Today we have been filming some webtv and now I am back home – in my bed. I’ll be here for a while before I’ll get up to go out and eat (if I’m able to eat something that is).
  I should go to Expert or elgiganten tomorrow to check out a dream lens that I perhaps should buy .. Can’t wait!


  37 kommentarer  37 kommentarer om “Silver Balloons II”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här