Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:21 | August 30, 2012

  Silver Balloons


  Sneak peek on todays outfit

  Idag mår jag en aning bättre! Mår fortfarande dåligt, men helt OK. Jag och Amanda ska jobba lite idag på kontoret och försöka få lite saker gjorda. Jag hoppas på att vara helt återställd imorgon :) Ni ska få hela outfiten sen också såklart! Gillar det jag har på mig idag skarpt. Lite futuristiskt!
  Jag lyckades pallra mig själv till Tigers visning igår och det tackar jag för för den var helt otroligt bra! Efter visningen följde jag med och åt med gänget innan jag tog taxi hem med Marit. Så sugigt att jag missade Bon-festen.. Lady Gaga var ju för tusan till och med där!! Vraför ska jag alltid ha otur när det kommer till sånt? fan.
  Annars då? Vädret är ju väldigt härligt idag! Helt underbart. Vad ska ni pyssla med idag då?

  Today I feel a little better! I still feel bad, but quite OK. Me and Amanda will do some work today in the office and try to get some things done. I hope to be fully recovered tomorrow :) I’ll give you the whole outfit later of course! I like what I’m wearing today. A little futuristic!
  I managed to get myself to Tiger’s show yesterday and I thank for that cause it was absolutely incredible! After the show I went and ate with the gang before I took a taxi home with Marit. It sucks that I missed the Bon-party .. Lady Gaga was even there! Why do I always have such bad luck when it comes to stuff like that? fuck.
  What else? The weather’s very nice today! Absolutely wonderful. What will you guys do today?


  9 kommentarer  9 kommentarer om “Silver Balloons”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här