Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 23:47 | August 31, 2012

  Wishlist

  1. Jag vill ha ett par lackbrallor! Från från H&M / I want a pair of laquer-pants!  from H&M 2. Coola collagetröjor med barnsliga tryck. Gärna något liknande som ovan! Från Markus Lupfer / Cool collagesweaters with childish prints. Like above! From Markus Lupfer 3. Stora, annorlunda och maffiga smycken står på min önskalista / I have Big, wierd and amazing jewlery on my wishlist from Stella McCartney, Gina Tricot & Gucci / 4. Jag.måste.ha denna.jacka!! Slut överallt.Någon som vet vart jag kan finna denna?/I.need.this.jacke!!It’s sold out everywhere. Somebody who knows where I can find it? from Rodebjer 5. De perfekta pumpsen / The perfect heels, from Loubotin 6. Vill hitta en kornblå klänning med långa armar.. / I want to find a blue dress with long sleeves, from Stella McCartney 7. Grön jacka – ett måste! / Green jacket – A must, from COS 8. Kritstrecksrandig kostym i blått suktar jag efter / A pinstriped set in navyblue, from h&m 9. Någon rolig och färgglad halsduk! / A funny and colorfull scarf, from Missoni 10. Olika typer utav trekantsbh:ar i mönster och färger / Diffrent types of bra’s in diffrent colors and patterns, from COS 11. Sneakers! Vill haaa. / sneakers! I waaaant, from Nike.

  Här är en tjuvkik på några utav de sakerna som jag kommer köra på i höst och som jag vill finna till min garderob!

  Here is a sneak peek on what I’m going to wear this autumn and that I want to find to my closet!


  10 kommentarer  10 kommentarer om “Wishlist”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här