Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

23:47 | August 31, 2012

Wishlist

TIPS & ADVICES

1. Jag vill ha ett par lackbrallor! Från från H&M / I want a pair of laquer-pants!  from H&M 2. Coola collagetröjor med barnsliga tryck. Gärna något liknande som ovan! Från Markus Lupfer / Cool collagesweaters with childish prints. Like above! From Markus Lupfer 3. Stora, annorlunda och maffiga smycken står på min önskalista / I have Big, wierd and amazing jewlery on my wishlist from Stella McCartney, Gina Tricot & Gucci / 4. Jag.måste.ha denna.jacka!! Slut överallt.Någon som vet vart jag kan finna denna?/I.need.this.jacke!!It’s sold out everywhere. Somebody who knows where I can find it? from Rodebjer 5. De perfekta pumpsen / The perfect heels, from Loubotin 6. Vill hitta en kornblå klänning med långa armar.. / I want to find a blue dress with long sleeves, from Stella McCartney 7. Grön jacka – ett måste! / Green jacket – A must, from COS 8. Kritstrecksrandig kostym i blått suktar jag efter / A pinstriped set in navyblue, from h&m 9. Någon rolig och färgglad halsduk! / A funny and colorfull scarf, from Missoni 10. Olika typer utav trekantsbh:ar i mönster och färger / Diffrent types of bra’s in diffrent colors and patterns, from COS 11. Sneakers! Vill haaa. / sneakers! I waaaant, from Nike.

Här är en tjuvkik på några utav de sakerna som jag kommer köra på i höst och som jag vill finna till min garderob!

Here is a sneak peek on what I’m going to wear this autumn and that I want to find to my closet!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

10 Responses to “Wishlist”

 1. Jonas Ivung on

  Tja hoppa du har det bra i den stora staden! Kul med människor som verkligen brinner för någonting. Man blir inspirerad även om ja tec inte brinner för kläder på samma sätt så känner man igen passionen.

  Tänkte på en grejj hur ofta bytet du kläder under en dag?
  Tvättar du alla dina kläde själv? Ja skulle lätt betala någon bara för att slippa tvätta mina LOL!
  Sen tänkte jag på om du hade något bra tips på klädbloggar för killar?

  Ta hand om dig/ Ivung

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.