Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:43 | September 1, 2012

  MBFW / The Fashion Shows – My Favorite looks


  Ljusa färger, gult & matchande set.  Jag blev helt förälskad i det fina set:et längst ut till höger. Kan knappt vänta tills nästa vår då det kommer ut i butik! Även de gula klackarna med den gula väskan samt den fina vita jackan i mitten. Tummen upp Tiger!
  Bright colors, yellow & matching set. I was totally in love with the fine set to the far right. Can’t wait for next spring when it comes out in stores! Even the yellow heels with the yellow bag and the fine white jacket in the middle. Thumbs up Tiger!

   


  Blått skinn, vitt på vitt & tweed inspirierade klänningar.  Cravings på den sjukt snygga blåa skinnjackan! Helt magisk. Gillar även att de körde vitt på vitt med olika skärning och assymetri.
  Blue leather, white on white & tweed inspirierade dresses. Cravings for the wonderful blue leather jacket! Absolutely magical.  And also the white on white with various cutting and asymmetry.

   


  Vacker tyll, fantastiskt rosa hår och sockersöta broderier. Ren Magi.. totalt REN MAGI. Ida Sjöstedt är magisk! Hennes vackra skapelser fick nog varenda person att vilja gå och gifta sig på en gång inne på Berns. Jag vill ha nästintill allt i hennes kollektion!
  Beautiful tulle, fabulous pink hair and sugar sweet embroidery. Pure Magic .. total PURE MAGIC. Ida Sjöstedt is magical! Her beautiful creations made every person wanting to go and get married at once inside at Berns. I want almost everything in her collection!

   

   


  Coola skinnjackor, bikerinspirerat och samtidigt dressat. Återigen – vitt på vitt! och med en djupare urringning! vårigt och fint. Blev lite extra förälskad i den snygga tanfärgade skinnjackan med! Superfin till vitt och orange som dom  matchat med.
  Cool leatherjackets, bikerinpired and at the same time well dressed. Again – White on white! And with a deeper  vneck! Springish and nice. I fell inlove with the tancolored leatherjacket also! So nice to all white and orange that they have matched it with.


  Spagettiband, superfina skärningar och ljus mocka. Vem blir INTE kär i det övre partiet på dessa fina skapelser? Jag föll pladask iallafall. Gillar jumpsuiten i mocka med. MUMS! Vackert och svalt.
  Spagetthistraps, lovley cutings and light suede. Who doesn’t fall in love with the upper part of these creations? I fell inlove with it. I like the jumsuit in suede. Yummie! Beautiful and cool.


  Kreppat tyg, transparant och lite mörkare färger. Kostymen med den djupa ringningen är så snygg! Körde mycket på det  vintras och jag älskar att det kommer hålla i sig till våren med. Jag gillar att hon lekt med tyget och att hon inte bara kört på ljusa färger. Svart är fint!
  Crepped fabric, transparent and darker colors. The costume with the deep vneck is so nice! I wore alot of sets like that last winter and I love it that it wll last until spring aswell. I like that she has played with the fabric and that she didn’t use so much light colors. Black is wonderful!


  Minimalistiskt, enkelt och svart möter vitt. Nhu Duong brukar vara väldigt enkel av sig i sin design, men med roliga skärningar . Här ser vi transparanta tyger och väldigt cleana plagg!
  Minimalistic, simple and black meets white. Nhu Duong is very simple yet chic in his design, but with funny cuts. Transparent fabrics and very clean garments!


  40tal, kvinnligt och Audrey Hepburn. Väldigt sockersött och kvinnligt! De har använt sig av ljusa färger och olika nyanser av rosa. Flickigt och flörtigt!  Jag älskar byxorna längst ut. Väldigt fina!
  The 40’s, female and Audrey Hepburn. Very cute and female! They have used light colors and different shades of pink. Girly and flirty! I love the pants to the roght. Very beautiful!

  Safari, khakifärger och lite grunge. Det kändes som om man var på safari när man såg visningen! Eller i Saharas öken. Local Firms kollektion var lite mer jordnära och med dova färger. Lite häftigare och mörkare! Jag gillart.
  Safari, kahkicolors and grunge. It felt like I was at a Safari when I saw that show! Or in Saharas desert. Local Firm’s collection was downto eart and with dull colors. Powerfull and a bit darker! I like it.

  Photos by Kristian Löveborg


  11 kommentarer  11 kommentarer om “MBFW / The Fashion Shows – My Favorite looks”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här