Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:53 | September 2, 2012

  colorful lips


  Favoritfärgerna på läpparna till hösten. Jag brukar köra på mycket färg på läpparna när hösten kommer! Jag tycker att det är superfint med en lätt makeup med något snyggt läppstift till, när man är sådär blek som man är på hösten/vintern. Det livar upp litegrann! På sommaren kan jag tycka att det blir lite förmycket om man har makeup och sen även färgglada läppar. Jag kommer köra ( som vanligt) på plommonlila och blodröda läppar denna höst och vinter. Mycket snyggt om du frågar mig! Har ni tips på andra snygga läppstift, läppännor eller läppglans – hojta gärna till.

  Favorite colors on the lips this fall. I usually use a lot of color on my lips when autumn arrives! I think it’s super nice with a light makeup with some nice lipstick, when you’re pale in the fall / winter. It livens up a little bit! In the summer, I think it gets a little too much if you have makeup and then also colorful lips. I will use (as usual) plum purple and blood red lipcolors this autumn and winter. Very neat if you ask me! Do you have tips on other fancy lipstick,lipliners or lip gloss – shout out please!


  16 kommentarer  16 kommentarer om “colorful lips”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här