Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:28 | September 3, 2012

  Chasin’ papers


  Sneak peek on todays

  Haft en fantastisk dag med min mor ♥ Vi har traskat runt i stan, shoppat, ätit god lunch, suttit vid vattnet och avnjutit solen samt bokat tid för tattuering imorgon. Yes – det blir min sjätte tattuering! Är hur tagad som helst! Mamma ska nog med göra en. Jag ÄLSKAR tattueringar och kan sitta och kika på t.ex tattologist i hundra år. Har hundra idéer på saker och ting, men är en aning feg. Men denna kommer bli awesome!
  Ikväll tänkte jag och mamma dra ut och käka på någon mysig resturang, dela på en flaska vin och snacka skit. Jävlar vad jag saknat henne.

  I’ve had a fantastic day with my mother ♥ We have walked around town, shopped, ate good lunch, sat by the water and enjoying the sun and made ​​an appointment for tattoo’s tomorrow. Yes – it will be my sixth tattoo! I’m very excited! Mom will also maybe do one. I LOVE tattoos and I can sit and look at for example tattologist for hundred years. I have one hundred ideas on things, but I’m a little bit of a coward. But this one will be awesome!
  Tonight, my Mom and I are going out to eat on a cozy restaurant, share a bottle of wine and talk shit. Hell, I’ve missed her.


  16 kommentarer  16 kommentarer om “Chasin’ papers”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här