Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:47 | September 8, 2012

  Day 3 / Helmut Lang

  Pictures from yesterday

  Igår var vi som sagt på Opening Ceremonys showroom för att kolla in bl. deras kommande kollektion inför nästa sommar samt Pamela Loves smycken. Jag har lite cravings efter några utav hennes smycken kan jag lova.. Efter det gick vi till ChinaTown för att sätta oss på ett café och börja skriva artiklar till Modette. Vid sju på kvällen var det dags för Helmut Lang visningen – och jag älskade det! Det fanns mycket snygga plagg som mer än gärna skulle få flytta in i min garderob. Vitt, orange och ljusblått var återkommande färger samt en del mönster! Jag föll extra hårt för en klänning i skinn med djup v-ringning samt ett kostymset i mörkblått och svart. Ni ska få se bilderna från visningen sen! Idag är det Y3 visning samt ett Addidasevent som vi ska på. Men först ska vi svänga förbi Central park för lite lunch!

  Yesterday we were at the Opening Ceremonys showroom to check out, among other things. their upcoming collection for next summer, and Pamela Love’s jewelry. I have some cravings for some of her jewelry, I can promise .. After that we went to Chinatown to sit in a cafe and start writing articles to Modette. At seven in the evening it was time for Helmut Lang show – and I loved it! There were very stylish garments that I would be more than happy to have in my wardrobe. White, orange and light blue were recurring colors and some patterns aswell!just amazing. I fell particularly hard for a dress in leather with a deep V-neck and a costume set in dark blue and black. You will see pictures from the show later! Today, we have the Y3 show and a Addidasevent which we are heading to later. But first we’ll swing by Central Park for some lunch!


  11 kommentarer  11 kommentarer om “Day 3 / Helmut Lang”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här