Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:21 | September 9, 2012

  Helmut Lang S/S 13 favorites

  Helmut Lang S/S 13 favorites

  Ohlala! Det fanns MYCKET som jag gärna skulle vilja ha från helmut Lang – men ovan ser ni mina favoriter! Älskar den blå/silvriga blommiga jackan, skinnkavajen, det blommiga kostymsetet, en vita klänningen, vita skinnjackan och skinnklänningen. MUMS! Mycket bra gjort Helmut Lang! Vilken är eran favorit av dessa?

  Ohlala! There was A LOT of garments I would like to have from Helmut Lang – but the pieces above are my favorites! Love the blue / silver floral jacket, leather jacket, the floral costume set,thea white dress, white leather jacket and leather dress. YUMMIE! Very well done Helmut Lang! Which is your favorite of these?


  13 kommentarer  13 kommentarer om “Helmut Lang S/S 13 favorites”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här