Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:17 | September 13, 2012

  CHIC-galan

  FÖRLÅT föra att jag inte bloggat idag men dagen har varit fllspäckad och med massa kaos!

  Jaghar sån otrolig jetlag så jag kunde knappt komma upp imorse, sen har jag varit hos frissan hela dagen och fått hårt fixat av underbara Carro på Michael och frisörerna. Sen fixat ärenden och nu fixat mig för CHIC-galan som är ikväll!

  Jag har på mig en MAGISK klänning! Dock har jag och Kenza råkat tänka i samma banor så vi kommer se en aning lika ut ikväll.. men wtf, I don’t care!

  Jag är nominerad i “Årets CHICaste Bloggare! – Håll tummarna för mig!

  SORRY guys for my bad update today! Iäve been sooo jetlaged and had sooo much to do today. I’ve been at the hairdresser ALL DAY to fix my hair until the evening. It’s the CHIC-Gala tonight! I’m nominated as “This year CHICest blogger!

  I’m wearing an amazing dress for the evening! Kenza and I have a similar look tonight, but hey I don’t care!

  – Keep your fingers crossed for me!


  20 kommentarer  20 kommentarer om “CHIC-galan”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Så snyggt dit hår – och du! :)

   breakfastwithhepburn.blogspot.com

   Reply
  • Lycka till ikväll, du kommer så vinna! :D

   Reply
  • åh vad vacker! Hejar på dig ikväll!

   Reply
  • Åh, tack du fantastiska vän! :* Blev så himla glad av dina ord, de värmde hjärtat! Självklart håller jag tummarna för dig ikväll, se nu till att ha en magisk kväll! Kram.

   Reply
  • Snyggast!

   Reply
  • hej mitt namn är Daniel am från Argentina, jag älskar er blogg, jag verkligen älskar följde mig, ledsen för min översättning jag önskar er lycka till och hoppas att se fler bilder festa med vänner. Hälsningar från Argentina skulle jag vilja att du kommer att veta att du kommer att älska mitt land.

   Reply
  • Good luck for tonight. Really wanna see what dress you wear tonight :D

   Reply
  • SNYGG!

   Reply
  • wow, love the hair! http://www.moiminnie.blogspot.com xx

   Reply
  • Kenza är sån jääävla copycat. Hon har alltid velat härmat dig..bara å vänja dig

   Reply
  • Ja men namnet prickade du in rätt iallfall. MUUU!!

   Reply
  • Hejsan Angelica! :)
   Jag har en liten fråga till dig. Det är såhär att jag blir sjukt inspirerad av din stil och jag ska till STHLM i en dag och skulle vilja ha lite tips på bra affärer som inte är alldeles för dyra
   Ha det bra! :)
   Sara

   Reply
  • Otroligt vacker frisyr!

   Reply
  • Vad vacker du var ikväll. Stort grattis till vinsten! Du är en inspirationskälla för mig varje dag, om jag har den ökända ‘klädkrisen’ på morgonen går jag alltid in hos dig och blir inspirerad. En förebild är du också, snäll känns det som. Sänder ut bra budskap. Tack för allt du ger mig! Stor kram <3

   Reply
  • Beautiful hair

   Reply
  • Love the dark lips!

   Reply
  • grattis till vinsten angie! det förtjänar du :)

   http://blogg.veckorevyn.com/johannathastrom/

   Reply
  • Stort GRATTIS till igår vackra du :)

   Reply
  • Så nydelig du er! Håper du har kost deg masse :-)

   Reply
  • Haha märks att du var lite borta när du skrev detta men håret och make-upen var super fin :D

   Reply