Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:10 | September 18, 2012

  I’m coming home

  Todays outfit/Pants from Primark/Gloves from Primark/Shoes from Aldo/Sunnies from RayBan/Shirt from Gina Tricot/Jacket from H&M/Watch from Michael Kors/Bag from Zara/

  Vet ni hur MYCKET jag kommer uppskatta att komma hem till min egna garderob igen?! Det ska bli skönt att inte leva i en resväska nu! Jag packade min väska till London 1 timma innan jag skulle dra till flygplatsen. Därför har jag haft lite små-ångest på klädfronten under min vistelse här. Men jag har MASSOR av idéer på outfits nu när jag kommer hem efter att ha fått så himla mycket inspiration härifrån!
  Jag har iallafall köpt ett par sjukt trevliga byxor som ni kan se ovan – även ett par i marinblått! Älskar dom! Kostade ca 175 kr.. KAP!!
  Aja, så nu längtar jag iallfall hem så jag kan köra riktigt härliga outfits för er :)

  Do you know how MUCH I will enjoy coming home to my own closet again?! It will be nice to not live in a suitcase! I packed my bag to London one hour before I went to the airport. Therefore, I’ve had some anxiety on the clothing front during my stay here. But I have LOTS of ideas for outfits now when I come home after having received so much inspiration here!
  I have atleast bought a pair of nice pants as you can see above – even a pair in navy blue! Love them! They cost about 175 SEK .. KATCHING!
  Oh well, so now I long to go home so I can wear really lovely outfits  :)


  23 kommentarer  23 kommentarer om “I’m coming home”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här