Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:04 | September 19, 2012

  Catch the light


  Todays outfit/Skirt from Monki/Belt from H&M/Jacket from Romwe/Knit from Nowhere/Shoes from Primark/Sunnies from RayBan/Polo from Cubus/
  Photo: Tam Thi / Editing: Me

  Jisses, är de möjligt för en människa att vara såhär jäkla seg? Det vetifan.. Blir att lägga sig tidigt ikväll eftersom jag ska upp runt halc sex på morgonen imorgon. Jag ska nämligen gästa “Vakna med The Voice” imorgon, så det får ni inte missa :) Tror de kickar igång vid 07.30. Ska bli spännande! Har aldrig gästat dom innan, så det ska bli skitroligt att få träffa gänget! De verkar så himla roliga och trevliga.
  Nu: Mat i sängen framför en sjuhelvetes bra film ♥

  Gosh, is it even possible for a person to be this damn tired? I don’t know actually .. I’m going to bed early tonight because I’m going up around half six in the morning tomorrow. I’ll going to talk at “Vakna med The Voice” tomorrow, so you must not miss it :) I think we’ll kick off at 7:30. So exciting! I have never visited them before, so it’ll be very fun to meet the gang! They seem so funny and nice.
  Now: Food in the bed in front of a hell of a good movie ♥


  36 kommentarer  36 kommentarer om “Catch the light”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här