Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 22:41 | September 19, 2012

  Fall/Winter coats


  1. COS 2. Bikbok 3. H&M 4. Cubus 5.H&M 6.Gina Tricot 7. Pret-a-porter, Roland Mouret 8. Gina Tricot 9. Pret-a-porter, Kain 10. H&M 11. Helmut Lang 12. Pret-a-porter, A.L.C

  Lite tips på höst- och vinterkappor! Jag kommer anamma det herrinspirerade modet till viss del denna höst/vinter – och få gärna när det kommer till jackor! Tycker att det är snyggast när jackan/kappan är så enkel som möjligt! Här ovan kan ni se lite snygga kappor :) Jag föll lite extra hårt för Helmut Lang jackan ( denna är dock inte en kappa, men jag ville ha med den ändå) . Den fina grå/svarta kappan från Gina tricot, nummer 8, har jag redan i min ägo. Himla fint!

  Some tips for fall and winter coats! I will embrace the men-fashion and get inspired by it this fall / winter – and ofc when it comes to jackets! I think it looks best when the jacket / coat is as simple as possible! Above you can see some beautiful coats :) I fell a little extra hard for the Helmut Lang jacket (this is not a coat, but I wanted to include it anyway). The fine gray / black jacket from Gina Tricot, number 8, is already in my possession. So lovely!


  18 kommentarer  18 kommentarer om “Fall/Winter coats”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här