Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:18 | September 19, 2012

  Purple rain

  Sneak peek on todays
  Photo: Tam Thi

  Väldigt sen uppdatering idag – men jag behövde verkligen en sovmorgon och att få bara vara själv. Det blev det dock inte så.. Jag har plåtats för en rolig grej. Nu har jag landat hemma och ska snart iväg igen! Jag är helt slutkörd. Jag vill som sagt bara dra täcket över huvudet och sova i fem år. Jag är trött, grinig och hängig. Ska egentligen ivög på två saker idag men jag vet faktist inte om jag orkar. Min kropp säger NEJ.

  Very late update today – But I needed to get a good night sleep and just chill abit this morning. But it didn’t turn out that way anyway.. I’ve done a photoshoot for a fun thing today. Now Iäm back home and I’m soon off again! I’m so tired. I just ant to go back to bed and sleep for five years. I’m so tired, moody and feeling sick. I’m going away tonight for two event but I’m thinking about staying home. Cause my body says NO about going anywhere today.


  19 kommentarer  19 kommentarer om “Purple rain”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här