Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:32 | September 20, 2012

  Biker

  sneak peek
  Photo: Tam Thi

  Fotat hela dagen efter “Vakna med the voice” inför ett roligt samarbete :) Nu är jag och Tam Thi hemma hos mig och ska precis dra till Nobis för ett härligt Wrangler event samt middag på Bouquerian med ett gäng underbara bloggtöser! Hel outfit kommer sen :)

  I have been on a photoshoot al day after “Vakna med the voice” for a fun collaboration I’m doing :) Tam Thi and I are back at my place now and are soon heading of to a Wrangler event and som dinner at Bouquerian with a bunch of wonderful bloggirls! I’ll show you to whole outfit later :)


  11 kommentarer  11 kommentarer om “Biker”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här