Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

23:07 | September 20, 2012

Biker II

LOOK OF THE DAY

Todays outfit/Shirt from Wrangler/Sunnies from Lindex/Gloves from primark/Pants from Bikbok/Belt from H&M/Jacket from Gina Tricot/
Photo: Tam Thi

Är helt sjukt trött. Signar ut för kvällen och har date med sängen – Vi hörd imorgon bästa ni♥

I’m so tired. I’m signing out for the evening and I’m going to have a date with my bed now – Talk to you tomorrow sweethearts♥

 

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

29 Responses to “Biker II”

 1. Mire on

  Du har en sån otroligt fin stil måste jag säga. Tack för att du är dig själv och för att du är unik! ♥ Innan var jag en “enkel-söt-aktig-tjej” som inte vågade sticka ut.. men nu har jag faktiskt börjat. Sakta med säkert ska även jag våga ha på mig massa coola kläder som hänger i min garderob, sen flera år tillbaka.

  Och förresten, vilken sida fixar du 2 bilder i 1 på. Jag har försökt fixa mina på andra sidor (som picmonkey.com) men kvaliten blir inte rättvisa. Kvaliten försvinner helt enkelt. Tack än en gång för all härlig inspo! ♥

  Lots of love, Mire.

  Reply
 2. Denice on

  Åhh vad snyggt!!!
  Älskar byxorna, jackan – ALLT! :)
  Dagens höjdpunkt att kolla din “dagens outfit” vet inte vad det säger om min dag…
  haha, fortsätt samma! Riktigt bra inlägg :)
  Kram!

  Reply
 3. Lovisa on

  Angelica, du verkar verkligen helt underbar och allt! Du har världens bästa stil och även världens finaste leende, använd det!!!!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.