Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:19 | September 26, 2012

  CHIC photoshoot – Behind the scenes

  Behind the scenes pictures from the CHIC photoshoot

  ÄNTLIGEN får jag visa dessa bilder nu när CHIC-galan varit och tidningen kommit ut ( Tidningen finns i butik just nu) !
  en jätterolig plåtning med massa fina människor.  Jag kommer ihåg att jag blev så jäkla nöjd med min makeup på denna plåtning ( brukar nästan alltid bli det dock eftersom alla makeup artister jag haft varit så duktiga, samt frågat mig ungefär hur jag vill ha / trivs i ). Och när man trivs i makeup, hår och de man har på sig så blir allting så himla mycket enklare på bild med!
  Nu ska jag börja bege mig mot Marcella för att bli ( lyxigt nog!) bjuden på middag. Ska bli himla kul att träffa tösan igen!

  FINALLY I get to show you these photos now that the CHIC gala have been and the magazine have come out (The magazine is in stores now)!
  a really fun photoshoot with a lot of nice people. I remember that I was so damn happy with my makeup on this shoot (I usually almost always are, however, because all the makeup artists I’ve had, has been so good and they usually ask me about what I like / feel comfortable in). And when you feel comfortable in your makeup, hair, and the clothes you’re wearing – everything becomes so much easier during the photoshoot!
  Now I’m going to head off to Marcella to be (luxurious enough!) invited to dinner. It will be much fun to meet her again!


  19 kommentarer  19 kommentarer om “CHIC photoshoot – Behind the scenes”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här