Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:32 | September 27, 2012

  Green sequins

  Sequin skirt, H&M trend 699 sek

  Har spanat in denna goding ett tag nu – och nu är den äntligen min! Jag har faktist på mig rackaren idag och självklart ska ni få en dagens outfit för att se hur jag matchat den :) Nu måste jag springa mot tuben för att bege mig mot Gina Tricots presskontor för lite lunch och möte! Woop Woop!

  I’ve wanted this skirt for a while now – and now it’s mine! I’m wearing it today and I will ofc show you todays outfit so you can see how I matched it :) I need to run to the tube now cause I’m going to Gina Tricot’s pressoffice for lunch and meeting! Woop woop!


  16 kommentarer  16 kommentarer om “Green sequins”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • I want that skirt too but I hope they´ll put it on sale first hahaaa :D
   xo

   Reply
  • aww i love that one! must be hard to combine…can’t wait to see your look :)

   Reply
  • Grönt är skönt ;)

   Ska bli intressant att se matchningen.

   Reply
  • Hej Jag gillar verkligen din blogg!
   jo jag tänkte det att du har rest mycket på den sista tiden, hade du inte kunnat skriva ett inlägg om smarta tips vid långa flygturer och praktiska reskläder och annat som är bra att ha med sig. Ska snart flyga till USA så det hade varit perfekt med lite tips inför en lång flyg resa :)

   Kramar

   Reply
  • UNDERBAR BLOGG SOM VANLIGT!

   Nu har jag fyllt på min tradera igen! Finns plagg som synts på vår angelica!
   Kolla in den här:
   http://www.tradera.com/auktioner/sandrawessberg1

   Reply
  • aweesome!!

   Reply
  • läcker!!!!!!

   Reply
  • Loves it!

   Reply
  • Gud vad snygg! Tycker verkligen om din blogg och dig Angelica, men jag tycker du uppdaterar allt för dåligt:( blir tråkigt och komma in och se att det är tomt :( förstår att du har mycket att göra. Kram

   Reply
  • Svar: Tack fina du :) Jag uppdaterar 3 gånger om dagen – precis som jag alltid gjort, så jag vet faktist inte vad du menar. Men de är ju bra att du säger till! Kram

   Reply
  • Hello Angelica! I have question. Do you know any good hotels in Stockholm? (not too pricy)

   Reply
  • Ett kankse lite konstigt tips, men du skulle ju kunna prova att ha den kjolen som en klänning?
   Vet inte om det skulle funka men du som är den snyggaste av alla tjejer här i världen skulle nog få till det på något sätt!

   Reply
  • Awesome!

   Reply
  • Gorgeous skirt, Cant wait to see the outfit!.
   xx Tanya http://aciddreamsandsugarhighs.blogspot.com/

   Reply
  • love this outfit. amazing

   http://jenalyenns.blogspot.ca/

   Reply
  • For et nydelig skjørt! Elsker paljettene og fargen! :-)

   Reply