Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 23:15 | September 27, 2012

  Put on that hat


  Ikväll har jag sett ut såhär – iförd en tjusig ( ny! ) hatt från Monki, skinnbyxor fron Gina Tricot, skor from Tiger och väska från Gina Tricot.
  Jag och Linda har varit på ett mysigt Odd Molly event som Metro höll i! Vi fick en tjusig topp med oss hem. Efter eventet stack jag, Linda och Victoria till TGIF och åt en minst sagt maffig middag.. Är helt proppmätt!
  Nu har vi krypit ner i sängen för imorgon flyger jag till Paris med min fina Amanda och Tam Thi för Modeveckan. Jag har packat väskan och lovar att bjussa på massor härliga outfits! Vi ska bara vara där i tre och en halv dag!
  Sov gott fina ni – så hörs vi imorgon babes!

  Tonight I’ve looked like this – wearing a cool (new!) hat from Monki, leather pants fron Gina Tricot, shoes from Tiger and bag from Gina Tricot.
  Linda and I have been on a cozy Odd Molly events that Metro had! We got a fancy top with us home. After the event Linda, Victoria and I went to TGIF and had a massive dinner .. I’m completely stuffed!
  Now we have crawled into bed because I’m flying to Paris tomorrow with my lovely Amanda and Tam Thi for Fashion Week. I’ve packed my bags and I promise to give you lots of lovely outfits! We’ll only be there for three and a half days!
  Now I need to sleep – speak with you tomorrow babes!


  20 kommentarer  20 kommentarer om “Put on that hat”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här