Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:29 | September 29, 2012

  Sweet 16

  Jag som 16-åring / Me when I was 16 years old

  Okej, många av er har frågat om jag kan visa bild på mig när jag var lite yngre – och här är tre bilder från när jag var ynka 16 år!
  Haha.. Jisses! Inte alls fjortis liksom.. Det är så himla roligt att se såhär “gamla” bilder! Har tyvärr inte jättemånga eftersom min dator vid den tiden krashade ca 3 gånger på två-tre år. Väldigt tråkigt eftersom jag redan vid den åldern tog SJUKT mycket bilder ( inga superbra bilder kanske, men absolut helt OK kommer jag ihåg! ) . Tänk er om jag lyckades laga min gamla dator och hittade ALLA dessa bilder.. det är dock omöjligt eftersom vi slängt den datorn för länge sen.
  Nej nu ska vi gå och käka frukost innan vi drar iväg på visningarna! Dagens outfit och bilder från dagen kommer sen :)

  Okay, many of you have asked me if I could show you photos of me when I was younger – and here are three pictures from when I was 16 years old!
  Haha .. Gosh! such a teen.. It’s so much fun to see this “old” pictures! I have unfortunately not very many because my computer crashed about 3 times in two-three years. Very sad because I already at that age took ALOT of pictures (Maybe not supergood pictures, but certainly quite OK, I remember!). Imagine if I managed to fix my old computer and found ALL of these photos .. it’s impossible because we threw the computer a long time ago.
  No, we are going to go and eat breakfast before we head off to the fashionshows! Today’s outfit and photos from the day will come up later :)


  20 kommentarer  20 kommentarer om “Sweet 16”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • You looked super cute :D
   xo

   Reply
  • Hade du ingen bilddagbok, lunarstorm eller nått annat? Hittade min gamla bilddagbok förra veckan, sjukt många roliga och fula bilder.

   Reply
  • Aw you were so pretty and cute when you were young.

   Reply
  • Så søøøt! Du er forsatt veldig lik deg :)

   Reply
  • åå jag älskar din blogg, hittade den för några dagar sedan via skvallerbloggen SvenskaBloggare men är fast då dina bilder är så sjukt fina :)

   Reply
  • Det är ju så kul att se sådana gamla bilder, man tyckte själv att man var så himla stor och mogen, men när man kollar tillbaka så såg man så liten och fjortis ut haha (:

   Reply
  • Kul att vi fick se några då. ♥

   Reply
  • Definately sweet – yes ;)

   – L

   Reply
  • Haha, så moro å se på gamle bilder av deg! Søt du var :-)

   Reply
  • yesss ! it gets better

   Reply
  • Kan inte du ta kort och visa alla dina tattueringa? :)

   Reply
  • Gud va annorlunda, men super cute redan då :D

   Reply
  • måste bara fråga, har du sådär naturliga stora läppar? eller har du fuskat?;) fin blogg!

   Reply
  • Gud vad söt! :) Du är dig lik men ändå inte ;P

   Reply
  • http://aangelicab.blogspot.dk/ How old were you here? :) How cute/funny!

   Reply
  • kul att se dig lika gammal som jag är nu! ;) x

   Reply
  • Tänk att jag följt dig sedan dess. Hittade dig på pixbox för måååååånga år sen och tyckte du var grymt vacker, sen fortsatte det på bilddagboken och tillsist ända här! :) Lika vacker nu som då!

   Reply
  • svar: OJ! jäklar vad roligt och shit vad glad jag blir av att du följt mig så länge! Så himla, himla kul! Jag vill bara ge dig en fet kram alltså! Gud vad glad jag blir! och STORT TACK! puss

   Reply
  • Dina gamla bloggar från några år sen finns kvar men det vet du kanske, kom av någon anledning in genom en bild på dig med lugg från Google :)

   Reply
  • Hejsan ! Min syrra tycker jätte mkt om dig.
   Kan du inte lägga upp ännu äldre bilder på dig? för jag har hört av en kompis till mig som säger att han gått i samma klass som dig i linköping eller nåt, att du va en söt liten emo en gång i tiden som lyssnade på Manson. Jag gör det själv och min lilla syster va ett litet emo när hon va tretton och lyssnade på Manson. Peace!

   Reply