Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

16:59 | September 29, 2012

Tuilerie Garden

LOOK OF THE DAY,TRAVEL

Todays outfit/Knit from Gina Tricot/Skirt from Patricia Chang /Shoes from Kurt Geiger/Earrings from nelly.com/Sunnies from H&M/Iphoneskin from Glitter/

MAAAAAAAAAAAAT! maaaaat! Jag är så hungrig att jag mår illa.. Så nu ska vi faktist dra och käka!
Vi har varit vid Tuilerie Garden och fotat streetstyle samt snapshots för Modette idag – Vilken FANTASTISK TRÄDGÅRD! så vackert där.
Jag är helt förälskad i Paris..Jag vill flytta hit..

FOOOOOOOOOOD!Fooood! I’m so, so hungry right now, I almost feel sick.. So we are going to go and eat noe!
We have been to Tuilerie garden all day to take streetstyle photos and snapshots for Modette – what an AMAZING GARDEN! so beautiful.
I’m inlove with Paris.. I want to move here..

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

45 Responses to “Tuilerie Garden”

 1. Emma on

  Ska faktiskt flytta dit inom ett år! Är så taggad!! Men, för att verkligen klara sig i Paris så måste man behöva tala franska, och det menar jag verkligen. Finns så otroligt många som inte talar bra engelska där nere, tex de vid marknader, småbutiker osv. Dessutom har de lag på att inte att sända tv eller musik på engelska! Så allt där är på franska, därför behöver man kunna franska om man ska flytta till Frankrike, eller ja, man behöver inte, men det skulle hjälpa otroligt mycket. :)

  Reply
  • angelicablick on

   Svar: Ska du? Gud vad roligt! Ja jo, jag vet.. Det är andra gången jag är i Frankrike och de flesta är riktigt dåliga på Engelska. Jag har pluggat franska i 4 år så jag har ett litet hum om hur man pratar/förstr Franska.. Men självklart ska jag plugga franska under tiden jag är här för att bli bättre :) Hoppas du får de heeelt magiskt i Paris – och vem vet: Vi kanske tar en fika någon dag om vi båda hamnar i Paris! Kram

   Reply
 2. Camilla on

  Snygg och stilg som vanligt Angelica! Vad kul att du gillar Paris! Själv är jag uppvuxen och bor här och trivs som tusan. Jag tippsar om le marais som är en utav Paris gamlaste omrâden och mitt absoluta favorit kvarté hihi. Det är sjukt mysigt, roligt folk, god mat, coola second hand butiker och bara sâ typiskt franskt. Nu kanske fâr man chansen att möta dig pâ gatan!

  Reply
 3. Anine on

  what size is your sweater?
  i want to buy it so it fits me exactly like on you, ’cause I’m basically the same size as you. please answer, thanks. btw you are the most inspirational woman i’ve ever seen. :-)

  Reply
 4. Lydia on

  Ah, Paris, har alltid hatt lyst til å dra (åka) dit! Du är forrestan jettesnygg – älskar antrekket och älskar att du matchar iPhonen ;) (Du älskar nog inte mitt svenska, hahaha!)

  – L

  Reply
 5. Diana on

  Hej! tack för en jätte bra blogg,
  Jag skulle bli jätteglad om du ville skriva lite om Paria när du kommer hem. Bra shoppingställen och så
  kram

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.