Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:19 | October 1, 2012

  Jimmy Choo / Stylemakers project 24:7

  Me for Jimmy Choo Stylemakers 24:7

  Jag kommer ihåg i sommras när många av er frågade hur jag helt plötsligt hade typ 10 Jimmy Choo skor och väskor..
  Jag gjorde nämligen ett litet samarbete med dom. Superkul! Jag känner mig hedrad av att få gjort detta och blev så himla glad när de kontaktade mig från Jimmy Choo. Jimmy Choo är ju helt fantastisk som vi alla vet!
  Om ni vill se mer outfits från de looksen jag stykat , klicka HÄR !

  I remember this summer when alot of people asked me how I just suddenly had 10 pairs of Jimmy Choo shoes and bags..
  And this is what I did! I did a collaboration with Jimmy Choo for Stylemakers 24:7. So wonderful! I feel honored that I’ve done this and I was so happy when the crew at Jimmy Choo contacted me. Jimmy Choo is amazing as you all already know!
  If you want to see more outfits and the looks I’ve styled, press HERE !


  37 kommentarer  37 kommentarer om “Jimmy Choo / Stylemakers project 24:7”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här