Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:39 | October 9, 2012

  this morning

  Godmorgon! Idag mår jag yttligare en aning bättre :) Det går framåt! Men hostan vill inte ge mig sig.. hostade hela natten och somnade runt 05.00 imorse. Inte så jättekul! Inte lika roligt när jag även kollat på fel dag i kalendern när jag gick upp kl 08.00 och inser att det inte ALLS är idag jag ska till frissan. HAHA! Utan imorgon. Men men, jag kom upp skapligt iallafall!
  Ska slänga på mig kläderna nu och möta upp Filippa – Jävlar vad länge sen jag såg henne! Dagens outfit kommer sen ♥
  Vill ni skratta lite, tryck HÄR – haha gotta löve the Stiffmaister..
  Good Morning ya’ll!

  Good morning! Today I feel slightly better :) It is moving forward! But my cough is not going away .. coughed all night and fell asleep around 5:00 this morning. Not so great! Not as much fun when I also got up at 08.00 and noticed that I’ve looked on the wrong day in the calendar and realized that it’s not AT ALL today that I’m going to the hairdresser. HAHA!It’s tomorrow. But, I came up early anyway!
  I’m going to throw on my clothes now and meet up Filippa – Damn what a long time since I saw her! Today’s outfit will come up later ♥
  If you want to laugh a little, press HERE – haha gotta love the Stiffmaister ..
  Good Morning ya’ll!


  16 kommentarer  16 kommentarer om “this morning”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • SAMSUNG GALAXY S2 TILL SALU!
   Otroligt bra pris och mobilen är i väldigt bra skick.
   Alla original tillbehör medföljer samt 5 stycken skal!

   http://www.tradera.com/svart-samsung-galaxy-s2-med-alla-original-tillbehor-43-5-skal-auktion_260103_165608525

   Reply
  • Even when you’re not feeling well, you look amazing! :) <3
   Take care dear

   WITH LOVE,
   LINSEY / POSE-BLOG.COM

   Reply
  • Where are the knit from? And yeah, i totally agree – you look stunning even though you’re not feeling very well :-)

   Reply
  • Get well soon! You look stunning even though you don’t feel well :)
   xx

   Reply
  • DÖR vad mysig tröja, vart är den ifrån??

   Reply
  • Åh vilken underbar tröja!! Varifrån??:)

   Reply
  • vackra du! :)

   Reply
  • Hej Angelica! Jo du har ku den där mörkgrå/svarta kappan från Gina tricot och när jag först fick se den på dig ryckte jag den var jättesnygg, inget jag skulle själv ta på mig. Tänkte jag då. Men efter att du använt den några gånger och visat outfit-bilder och så, tänkte jag helt plötsligt “jo men den hade jag allt kunnat tagit på mig!” Och så igår såg jag den igen på ginas hemsida och bara “jag måste ha den!”. Slutsåld i min storlek på internet, fan då. Nu då? Köpcentrumet nästa! Helt slut oxå! Nähä är det inte meningen att jag ska ha den här kappan eller?? Åkte till nästa köpcentrum och där, ja där hängdeset tre st i min storlek!! Lycka! Provade den och jo, visst satt den även bra på mig. Tack för att du fick min ändra åsikt! Du har alltid så snygga kläder och du får mig verkligen att tänka om och inte bry sig om vad andra tycker är snyggt eller inte. Tack för en väldigt inspirerande blogg och du är verkligen värd priset du fick! Det är ju det som är tanken med mode. Inspirera andra! Ha en bra dag!! :D

   Reply
  • So beautiful! Even without makeup! :)

   Reply
  • Har du hört att du är lik Ellen Pompeo (Meredith Grey i Grey’s Anotomy) någon gång? Tänker på det varje gång jag är inne på din blogg haha!

   Reply
  • Använder du ett staffli till din kamera när du tar dessa bilder eller ställer du den på en hylla typ? haha konstig fråga men dina bilder är så fina:))

   Reply
  • God bedring med hosten da! Håper du får en fin dag :-)

   Reply
  • Angelica,

   where did you get your teapot? I LOOOVE it!
   Unfortunately I live in Germany so when you bought it in a shop there’s no chance for me
   but maybe there is a brand name or anything that you could tell me?

   I love the pictures! That hairdo suits you perfectly and you are extremely pretty :)
   Best wishes from Aachen!

   Reply
  • I’ve tried everything to photoshop my pictures like these, but I still couldn’t find the same effect. Little help, please?

   Reply
  • Oi,cI was actually wondering where you bought those large ass coffee cups at? I’ve been looking for something similiar, but I come up short every single time..
   And, by the way, you look gorgeous even sick :)

   Reply
  • Vad heter teckensnittet du har i detta inlägget? Det du skrivit “We all fall down sometimes”. Kommer du ihåg det blir jag en lycklig tjej:)

   Reply