Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:02 | October 13, 2012

  sunbeam


  Good Morning

  Såhär ligger jag just nu och softar med Jessica och Emeli :)Vi brudar hade en supertrevlig kväll igår med Jung&Pantene tillsammans med How’s your hair och hade en mysig middag på Griffins på kvällen sen! Emeli och Jessica stannade i Stockholm över natten med så vi tre bodde på fantastiska Scandic Grand Central ( magiskt hotell!). Nu ligger vi tre i vårat rum och kollar på tv. Mysigt!

  I’m laying here in bed right now and hanging out with Jessica and Emeli :) We girls had a super nice evening yesterday with Jung & Pantene along with How’s your hair and had a cozy dinner at the Griffin in the evening also! Emeli and Jessica stayed in Stockholm overnight so we three lived on amazing Scandic Grand Central (magical hotel!). Now we three are in our room watching TV. Cosy!


  9 kommentarer  9 kommentarer om “sunbeam”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här