Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:23 | October 14, 2012

  The “Lana Del Rey” Look


  Me getting the “Lana el Rey” – look

  Lite mer bilder på när jag fick mitt hår fixat av Dejan – Skulle ni vilja ha en tutorial på när jag själv gör denna frilla? :)
  Idag är de Söndag och vi har “städdag” med alla i fastigheten så vi städar för fulla muggar! Ikväll ska jag fortsätta städa min lägenhet samt flytta ner massor onödiga ting i källaren som ÄNTLIGEN blivit klar! Jippi!

  Some more pictures of when I got my hair done by Dejan – Would you like a tutorial on it when I make this hairdo? :)
  Today it’s Sunday, and we are having a “cleaning day” with all of the people who live in this property, so we clean like crazy! Tonight I’ll continue to clean my apartment and move down lots of unnecessary things in the basement tha’s FINALLY done! Yay!


  28 kommentarer  28 kommentarer om “The “Lana Del Rey” Look”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här