Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 22:54 | October 15, 2012

  In the studio


  Me tonight at the recording

  Det har gått jättebra idag :) Är så himla nöjd med stylingen! Man fick bestämma själv hur man ville bli stylad och jag valde sotade ögon, glossiga läppar och wet-look backslick. Ska visa fler bilder från idag imorgon och även avslöja vad jag spelade in för! Kan ni gissa för vad?

  It’s been great today :) i’m very pleased with the tyling! I got to choose how I wanted to look like and I wanted smokey-eyes, glossy lips and a wet-look backslick. I will show you more pictures from today tomorrow and also reveal what I recorded for aswell! Can you guess for what?

   


  23 kommentarer  23 kommentarer om “In the studio”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här