Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:46 | October 16, 2012

  Purple batik

  Sneak Peek on todays outfit

  En liten tjuvkik på hur jag ser ut idag! Jag och mormor stack till Barkaby idag och kikade lite vilket resulterade i en ny jacka ( Mamma hade tyvärr ont i huvudet så hon stannade hemma). Nu har vi kommit hem igen och ska ta det lugnt ett tag innan vi ska bege oss mot Vapiano i Gamla stan för lite trevlig middag :) Ni får hel outfit sen!

  A sneak peek on how I look today! Me and Grandma went to Barkaby today to have a look wich resulted in a new jacket ( My Mom stayed at home cause she had a headache). We just got home and we will go to Vapiano in Gamla Stan later to have a nice dinner :) I will show you the whole outfit later!

   


  17 kommentarer  17 kommentarer om “Purple batik”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här