Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 23:57 | October 18, 2012

  Old one

  /Jacket from Mexx/Bag from Zara/Shoes from Zara/Watch from Michael Kors/ Top from Bikbok/

  Hittade denna gamla outfit från Juli som jag kommer ihåg att jag strunta i att publicera för att jag tyckte outfiten och bilderna var tråkiga! Håller väl med en aning om de ännu, men jag kan ändå gilla enkelheten i denna outfit – Håller ni med mig?
  Som sagt, imorgon ska ni få massa skoj på bloggen :) Dagens outfit, EN TÄVLING och lite annat!

  Found this old outfit from July that I remember that I neglect to publish because I thought the outfit and the pictures were boring! I still agree about that a bit, but I still like the simplicity of this outfit – Do you agree with me?
  That said, tomorrow will you get loads of fun things on my blog :) Today’s outfit, A CONTEST and other nice things!


  21 kommentarer  21 kommentarer om “Old one”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här