Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:09 | October 20, 2012

  Talented readers ♥

  Drawing by Linda Axelsson

  Alltså.. inte nog med att ni fantastiska, underbara människor klickar er in här varje dag, kommenterar och stöttar mig – så får man även sånna här fina saker i sin mailbox! TUSAN SÅ DUKTIG DU ÄR LINDA! Och stort, stort TACK! Jag vill krama om er allihop!

  So .. not only do I have amazing, wonderful people clicking themselfs to my blog every day, give me nice comments and support me all the time – I also get these wonderful fine things in my mailbox sometimes! DAMN, YOU ARE SO GOOD LINDA! And big, big THANK YOU! I want to hug all of you!


  15 kommentarer  15 kommentarer om “Talented readers ♥”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här