Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:11 | October 23, 2012

  FAV

  Några av mina senaste outfits – Har ni en favorit? :)

  Idag är de Tisdag och det känns nästan mer som en Torsdag. Jag vet inte riktigt varför, men de bara känns som de!
  Solen skiner och jag sitter hemma hos Mamma och dricker kaffe! Mysigt att få vara hos henne och hälsa på. Jag ska se till att ta dagens outfit åt er sen och jag tänkte också köra en liten annorlunda “frågestund” – det var ju mer eller mindre hundra år sen jag gjorde de och sist så blev de ju inte av!

  Today it’s Tuesday, and it almost feels more like a Thursday. I don’t really know why, but it just feels like it is!
  The sun is shining and I’m sitting at my Mom’s place with my Mom, drinking coffee! Nice to be with her ​​and say hello. I’ll be sure to take outfitphotos for you tday and I thought also to have a little different “question time” – it was more or less a hundred years ago, I had one maybe a year ago that I didn’t managed to answer.


  101 kommentarer  101 kommentarer om “FAV”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här