Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 22:52 | October 23, 2012

  How’s your hair?

  Jag hade som ni vet ett litet trevligt event tillsammans med Pantene förra helgen med massa fina vänner, när stylisten Dejan var på besök och stylade oss i håret :) Jag har nu även skrivit lite roliga inlägg tillsammans med dom för How’s your hair där jag snackat hår osv. Riktigt kul upplägg måste jag säga! Där finns de även tips på roliga och enkla frisyrer som man kan knåpa ihop om man har en dålig hårdag – eller när man bara har brist på inspo för håret!

  I had, as you may know a nice event with Pantene last weekend with a lot of nice friends, when stylist Dejan was visiting and styled our hair :) I have also written some funny posts along with them for How’s your hair when I talk about hair and so on. Really nice layout, I must say! There are also tips on fun and easy hairstyles that can be put together if you have a bad hair day – or if you just have lack of inspo for your hair!


  22 kommentarer  22 kommentarer om “How’s your hair?”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här