Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:58 | October 23, 2012

  My saviour


  Sneak Peek

  En liten tjuvkik på hur jag sett ut idag :) Gillar verkligen kombon med svart rockigt med uppklätt, röda läppar och en lite mer “fixad” frisyr. Eller vad säger ni? Denna kombo räddar mig när jag inte riktigt vet vad jag vill ha på mig, och “all black” känns alltid rätt.
  Hur brukar ni göra när ni har en dålig “kläd-dag” och inte vet vad ni vill ha på er ? Vad är erat “säkra kort” då? Berätta :) alltid kul att veta!

  A sneak peek on how I looked today :) I really like combo with black rockish style with dressed up, red lips and a little more “fixed” hairstyle. Or what do you say? This combo saves me when I don’t really know what I want to wear, and “all black” always feels right.
  How do you usually do when you have a bad “outfit-day” and don’t know what you want wear? What’s your ‘safe bets’ then? Tell me :) Always fun to know!


  30 kommentarer  30 kommentarer om “My saviour”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Shit snygga bilder – så coola! :)
   Kola ind min blogg: http://breakfastwithhepburn.blogspot.com/

   Reply
  • Mitt sikre kort på dårlige dager er en blå strikkegenser fra Acne og friske, røde lepper. Håret har jeg gjerne satt opp, sort bukse og kule sko. Dette vet jeg sikkert at funker og bruker det når været og humøret er ekstra grått. Angelica, bloggen din er så himla, himla bra! Skulle ønske jeg fikk møte deg en gang det hadde vært kjempekult!

   Reply
  • Då kör jag all black, det funkar alltid :)

   Reply
  • Very cool hair style! love it! maybe you can make a hair-do video again? this yould be great!

   Reply
  • I would like the tutorial too! looking great :)

   Reply
  • Wow girl, looking stunning!!!

   WITH LOVE,
   LINSEY / POSE-BLOG.COM

   Reply
  • Aaah fan svart är det jag drar på mig också när jag egentligen inte vill gå utanför dörren.

   Reply
  • då brukar jag slänga på mig en klänning eller en jump suit och utgå ifrån det

   Reply
  • Lös, vit lite transparent t-shirt, svarta dr denim och converse är min egen klassiker :)

   Reply
  • Snygg frisyr :-)

   Reply
  • Mitt “säkra kort” är som vanligt svarta jeans och en stor stickad tröja! Till det antingen converse eller kängor. Funkar alltid!

   Reply
  • Vilken kamera använder du?

   Reply
  • så snygg!

   Reply
  • Jag brukar klä mig i dem fulaste kläderna jag äger när jag har en fuldag. För om jag klär mig i snygga kläder en dag jag känner mig ful så kommer jag ändå se crap ut. Så lite lodis-stuk brukar det bli!

   Reply
  • Den outfit som jag sätter på mig när jag har noll inspiration är stickad tröja, vaxade jeans, skinnjacka (+ pälsväst nu när det har blivit så extremt kallt!), Isabel Marant liknande sneakers/wedge.
   Men det är just den outfiten som jag känner mig som mest bekvämast med och det blir alltid den när jag inte kan bestämma mig :)

   Btw, älskar din blogg!

   Reply
  • så snyggt !

   Reply
  • I always go super simple. White or black t-shirt and then just some pants and maybe a little jewrely. Super boring, but I still like it and it is so easy :-)

   AnneDortheandersen.dk

   Reply
  • svarta jeans, vita convers eller dr martens och ett svart löst linne är klassikern när kreativiteten sviker

   Reply
  • DU!

   Reply
  • Love the combo! Tough and classy at the same time!
   My only regret is that my hair is short on one side and I can’t do those hairstyles like yours, for example. But I’ve tried grown my hair once and it didn’t work out. (to much work and I’m a practical person). So I look like, hmm, Frankie Sandford from The Saturdays.

   Reply
  • När jag itne har någon aning om vad jag ska ha på mig brukar jag ta par svarta jeans med skärp och ha ett over size linne och stoppa in det. till det en bomber jacka och ett par vita nike sneakers! Standard för mig!!

   Reply
  • Hela min garderob består av svart svart svart, världens finaste färg! När jag inte kör helsvart brukar jag slänga in en liten färg brytare! Röda skor, gula byxor, färgglada skjortor! Älskar rockens svarta :) kram!

   Reply
  • Jag måste fråga, hur gör du den där frisyren ?
   Den är så sjukt snygg!

   Reply
  • Hej Angelica! I söndags hade jag en riktig “fuldag”, hade inte orkat tvätta håret efter en utgång förra fredagen och var tvungen att åka in till skolan för att plugga, då jag skjutit upp det. Mitt vinnande koncept blev då ett par svarta byxor med hög midja, en tunn stickad mörk beige tröja med en snygg urringning vid halsen som framhäver axlarna, mina är breda och markerade- en snygg detalj, samt en svart slokhatt i filt på huvudet :) enkelt, men väldigt snyggt blev det. Det var hatten som var räddaren i nöden för mitt kråkbo till hår den dagen :) och den åker definitivt på imon igen, värmer och skyddar huvudet mitt dessa kalla och regniga dagar! Kram och tack för en bra blogg. Du är en sådan bra inspirationskälla!

   Reply
  • Fantastisk, du ser smashing ut!

   Egentlig gjør jeg det samme som deg, visst jeg ikke helt vet hva jeg skal ha på meg. Jeg går som regel for helt svart antrekk, med et statement eller sminke som kan bryte det opp litt da, slik at det ikke blir for kjedelig :-)

   Reply
  • Finner ikke bedre inspo enn fra deg! Jeg kjører en vintage jeans-paljett skjorte når jeg har kleskrise, med burgunder tights og svarte flatforms. Det antrekket får meg alltid i godt humør :)

   Reply
  • my make up :) without that I feel like shit ;) and my hair in a ponytail and clothes? just a pair of black jeans and a shirt, that differs a lot… right now I use my “lacquer” military boots from H&M – a lot!! they can save any outfit :)

   Reply
  • My safe bet is definitely my favourite jeans! becasue they look good with anything and are really comfy! My hair is really long and crazy so I often justy leave it as its hard to control!!

   Check out my blog! :)

   Alexandra x

   Reply
  • blåa jeans, vit skjorta och ett coolt halsband ;)

   Reply
  • Svarta välanvända och tvättade jeans till nån av pappas skjortor

   Reply