Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:17 | October 24, 2012

  Make up

  1. Aqua cooling powder, MUS 2. Forever Diorskin nr 020, DIOR 3. Duo powder bronzer  nr 01, YVES ROCHER

  Jag är ju inte direkt en sminkbloggare eller en speciellt kunnig och duktig sminkare, men jag har min ordinarie makeup som jag vanligtvis alltid kör på – och bland det så har jag allt mina favoriter! Just nu är mina absoluta favoriter dessa tre produkter.
  Aqua cooling powder är ett löspuder som är framställt av glaciärvatten som kan användas över både din dagcreme som primer eller som vanligt puder för att “fastställa” makeupen” och de är det sistnämnda jag använder den till helst.
  Som foundation har jag alltid gillat Dior Pure Light innan, men valde nu att testa denna – och den är underbar!
  Sist men inte minst, duo-bronzern i från Yves Rocher. Jag använder dock endast den skimmriga för att ge mina kindben det där extra glowet. Tummen upp!

  I’m not exactly a makeup blogger or a particularly knowledgeable and talented makeupartist, but I have my regular makeup that I usually always wear – and from there I have some favorites! Right now, my favorite are these three products.
  Aqua Cooling Powder is a loose powder that is made from glacial water that can be used over both your day cream as a primer or as plain powder to “set” your makeup and I usually use it as the last thing.
  As a foundation, I have always liked Dior Pure Light, but chosed now to test this one instead – and it is wonderful!
  Last but not least, duo bronzer from Yves Rocher. I use only the shimmersh one to give my cheekbones that extra beautiful glow. Thumbs up!


  13 kommentarer  13 kommentarer om “Make up”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Roligt att läsa om smink här också! :D

   Reply
  • Håller med! Bra sminktips är alltid välkommet :D

   Reply
  • jättekul att läsa om kan du inte visa vad du andvänder för produkter och sånt på ditt hår och tipsa lite om håret och så ? :)
   skulle vara skitkul! :D

   Reply
  • jag tycke rockså det är kul att läsa om smink måste jag säga! kan du inte göra någon enkel guide också på huur du sminkar dig? gärna i form av bilder. hahaha jag vet inte hur dem andra är, men jag orkar aldrig kolla på videosarna :P

   Reply
  • Hej :) gå gärna in på min blogg för att få inspiration om träning och kost! fridalundgrens.blogg.se

   Reply
  • tycker det är kul med produkter!

   Reply
  • bra bild

   Reply
  • väldigt kul att läsa om sådant här :)

   Reply
  • my make-up artists adores DIOR Make-up! Have to test it soon!

   Love //Vienna Wedekind//
   DIESEL Giveaway

   Reply
  • I really want to try the Dior make up <3
   xo

   Reply
  • Vilka bra tips! Det är så roligt att veta vad andra använder för något! :-)

   Reply
  • Bra sminke produkter du bruker! :-)

   Reply
  • vad använder du för läppstift ? Det mörka vinröda du hade på läpparna idag 25/10 ?

   Reply