Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:27 | October 25, 2012

  mirror on the wall

  Hur mår ni idag? Jag mår toppen! Jag tog tåget till Stockholm tidigt imorse och har nu kommit hem. Jag ska springa iväg på ett möte med Universal Music idag och jag är riktigt taggad. Efter mötet kommer jag nog kika runt lite på stan med Maja för att se om de fått in något snyggt i butikerna. Jag lovar att ta dagens outfit åt er och lite bilder under dagen som ni ska få sen :) Nu måste jag springa!

  How are you today? I’m feeling great! I took the train from Linköping to Stockholm early this morning and now I’m back home. I’m going to a meeting now with Universal Music and I’m very excited. After that I think I will hit town with Maja to go shopping. I promise to take todays outfit for you and some other pictures during the day :) I have to run now!

   


  13 kommentarer  13 kommentarer om “mirror on the wall”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Så fina bilder!

   Reply
  • Oi, så spennende! Lykke til! :-D

   Reply
  • åh va kul,lycka till!!

   Reply
  • Åh, vad spännande!

   Reply
  • Oh my, you’re beyond stunning <3

   Reply
  • Du ser fantastisk ut! Ha en fin dag :-)

   Reply
  • Vet snart inte vart jag ska ta vägen, det finns inte ord som kan beskriva ur förbaskat vacker du är. Mållös.

   Reply
  • Svar: Men fina, fina du! ÅH vad glad jag blir – TACK! <3

   Reply
  • Love these kinda vintage feeling pictures of you :)

   WITH LOVE,
   LINSEY / POSE-BLOG.COM

   Reply
  • Du är så snygg! Vad är det för läppstift du använder dig utav? xoxo

   Reply
  • Fin sminkning och håret! :-)

   Reply
  • finaste i hela världen!!!

   Reply
  • Hur kan det finnas så mycket skönhet i en enda människa! Dela med dig kvinna, haha. Skulle jag tvingas (eller tvingas, skulle inte tveka en sekund) byta utseénde med en person skulle jag DIREKT välja dig, så fruktansvärt vacker. Tack för att jag fick uttrycka mig, var tvungen. Haha, ha en underbar helg Angelica!

   Reply