Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

  • Categories
  • ABOUT
  • Archive
  • 15:09 | October 27, 2012

    Purple Balloons

    Last night

    Svullnaden börjar gå ner en aning nu.. men det ser fortfarande helt sjukt ut och ont gör de med! Det är dock inte I ÖGET , utan de är under ( där man kan få påsar så att säga) som öget svullnat upp totalt. Jag har fått medicin som jag ska trycka i mig varje timma(!) samt en creme som jag ska smörja med. Har även haft te i ögat som många skrivit ska vara bra.. så nu hoppas vi på det bästa! TACK för alla tips och “krya på dig” – LOVE!

    The swelling is starting to go down a bit now .. but it still looks crazy and hurt so much, It is not IN my EYE, but it’s under it (where you can get bags so to speak) where it’s swollen totally. I have medication that I should eat every hour (!) And a cream that I will use also Have also had tea in the eye that many of you told me about so I hope I should be fine .. So now we hope for the best! THANKS for all the tips and “get well” – LOVE!


    27 kommentarer    27 kommentarer om “Purple Balloons”

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Jag accepterar villkoren som finns här