Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:35 | October 28, 2012

  P O O L


  By the pool this morning

  Hotellet hade en fantastisk pool. Så det fick bli ett dopp i den idag! Nu ska jag springa ner till taxin som ska ta oss till flygplatsen. TACK MÜNCHEN & stylight för en fantastisk helg!

  Our Hoel had an amazing pool. So I had to take a dip in it! Now I have to go down to the taxi wich is taking us to the airport. THANK YOU MUNICH & stylight for a fantastic weekend!


  18 kommentarer  18 kommentarer om “P O O L”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Så deilig da! God tur hjem igjen :-)

   Reply
  • Kul att du har haft det roligt i München :)

   Reply
  • Superfina bilder verkligen!

   Reply
  • ooooh otroligt fina bilder!

   Reply
  • Härliga bilder :)

   Reply
  • himla fina bilder ju!

   Reply
  • Åh vad härligt!!

   Reply
  • så härligt. så snygga bilder

   Reply
  • Härliga bilder !

   Reply
  • Hur resonerar ni när ni ska ta bilder som dessa? typ “halåå jag måste ha nått till blöggen så kan du ta lite kort när jag slänger med hååret??!” eller “åh du ser så blank och trevlig ut med vatten på din kropp…får jag knäppa lite kort…ah..rör dig lite såå..och så…aah ååhh” eller hur pratar ni? Känns lixom lite pinsamt att be någon knäppa kort när man badar i en pool på ett hotell?

   Reply
  • Svar: Fast det är väl inte alls pinsamt ? :) Kan man skapa coola, inspirerande och häftiga bilder så tycker inte jag att de är något pinsamt alls. Jag tycker upplägget på det hela är mycket viktigt – En “Slitz”-bild där tjejerna sitter med tuttarna i vädret och poserar sexigt och trashy så tycker jag bara att det är smaklöst, men tar man t.ex en bild på en tjej med bar byst på ett mer artistiskt och vackert sätt så kan ju sånna bilder platsa i vilken Vouge som helst ( detta är bara ett exempel). Se skillnaden mellan detta: http://cdn.publishme.se/cdn/9-1/491389/images/2009/helena2_33622912.jpg och dessa två: http://www.libertyandhumanity.com/var/ezwebin_site/storage/images/childbirth-parenting-and-human-rights/motherhood-denied/draft-gallery/kate-moss/1328-1-eng-AU/kate-moss_imagelarge.jpg / http://www.blogcdn.com/www.luxist.com/media/2008/11/mosstesh.jpg . Så för mig är de inte alls konstigt, eller några tankar kring att ” åh min kropp ser sååå blank med vatten på” – utan bara att de kan bli coola och häftiga bilder. Kram

   Reply
  • hehe roligt att du tar kate moss som argument för att du ska ta bilder i poolen. Du svarade inte riktigt på min fråga men det är okej. Jag undrade bara hur ni resonerar/pratar när ni ska ta bilder som dessa. Kom och tänka på det igår för jag såg två stycken stå och posa framför en vägg med grafitti och tycker det blivit så groteskt töntigt och narcissistiskt på senaste åren..alla är besatta i sig själva och vill ha tusentals kort

   Reply
  • SVAR: Det var ju inte Kate Moss i sig jag talade om här, utan sättet bilderna är tagna :) De kan bli pinsamt att ta i en pool om man posar och får de att se sexigt ut, men dessa bilder var menade att var coola.
   Vi argumenterar inte alls, vi har ju alltid våra kameror med oss och får men en idée om bra /häftiga bilder så berättar man de och kommer på ett coolt sätt att ta bilderna. Ingen konstigt alls :)
   Jag kan inte svara för hur alla andra är om du nu tycker att världen blivit “egocentrisk och kort-kåt” – Jag ÄLSKAR att ta kort, vare sig det är på mig , på andra eller på saker/ting tillsammans med mode och det är det jag vill dela med mig av på min blogg – För att jag ÄLSKAR det. Och jag tycker att det är viktigt att göra saker man älskar här i livet! Livskvalité kallas det.

   Reply
  • Fina bilder. Härligt! :D

   Reply
  • Words cant describe how much I love this!!! the shots are awesome!!

   Reply
  • Vilka snygga bilder! :-)

   Reply
  • Vad härligt!!

   Reply
  • Altid lækre billeder! Hvem tager dem? :)

   Reply