Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

18:19 | October 30, 2012

Railroads and Snap Back’s

LOOK OF THE DAY

Sneak Peek on today’s

Här är en liten kik på hur jag sett ut idag – hela outfitbilder kommer sen ikväll! Jag vill passa på att tacka alla er som skrivit “Krya på dig” till min mamma – det värmer massor! Nu har hon fått komma hem och mår mycket bättre vilket är mycket skönt :)

Here is a sneak peek on how I looked like today – I will give you the whole outfit later tonight! I just want to say a big thank you to all you you who has sent my Mom a “Get better” comment – It’s so nice of you! She left the hospital today and feels better wixh is wonderful :)

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

12 Responses to “Railroads and Snap Back’s”

  1. Sofia on

    Med risk för att låta mammig men måste bara fråga, har du på riktigt bara ben den här tiden på året? Det är ju svinkallt!! Kan ju i och för sig bero på att jag befinner mig i norrland men ändå, det är snart november! Kram

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.