Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:09 | October 31, 2012

  Red pants, collage shirt.


  Sneak peek on an outfit from Munich

  Godmorgon! Har haft en bra morgon och ska snart bege mig bor mot Mamma för att vara med henne :) Imorgon åker jag tillbaka till Stockholm för jag ska ha lite möten osv. Men jag kommer tillbaka nästa vecka till Linköping igen!
  Jag ska se om jag kan ta dagens outfit åt er med, har en ny sjukt snygg kavaj som jag gärna vill visa er.

  Good Morning! I’ve had a goos morning and I will soon head off to my Mom’s place to han out with her :) I’m going back to Stockholm tomorrow cause I have meetings and so on. But I will be back in Linköping next week again!
  I hope that I can take todays outfit for you later today aswell, I’ve bought a new jacket that I want to show you.


  13 kommentarer  13 kommentarer om “Red pants, collage shirt.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här