Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:19 | November 1, 2012

  You shot me down “bang, bang”, I hit the ground “bang, bang” – My baby shot me down.

  Yesterdays outfit/Jeans from Nelly trend/Shoes from Zara/Sunnies Ray Ban, Cityoptik /Top Nelly Trend/Jacket H&M trend/Watch Michael Kors/
  Bjussar på en gammal goding till låt HÄR med/ I’ll give you an old but good song HERE 

  Såhär såg jag ut igår och detta är alltså jackan jag pratade om :) Var skeptisk i början eftersom jag ALLTID har en tendens att köpa på mig massor tunna kavajer/jackor som jag använder en gång och sen ligger dom bara och skräpar. Men efter att ha testat den till lite olika saker så kändes den som ett säkert kort i garderoben ! Gillar mönstret och modellen. OCH JEANSEN! Dom gillade jag inte alls i början.. HUR KUNDE JAG TÄNKA SÅ?! Dom är ju perfekta! Jag måste ha fått någon knäpp i skallen.

  This is what I looked like yesterday and this is the jacket I was talking about :) I was skeptical at first because I ALWAYS have a tendency to buy lots of thin blazers / jackets that I use once and then they are just lying around. But after testing it to some different outfits, it felt like a safe bet in the closet! I like the pattern and the model of it. AND THE JEANS! I didn’t like them at all in the beginning .. HOW COULD I THINK SO!? They’re perfect! I must have gotten some snaps in my head.


  22 kommentarer  22 kommentarer om “You shot me down “bang, bang”, I hit the ground “bang, bang” – My baby shot me down.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här