Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:59 | November 3, 2012

  All the kings in the world

  Ser ni någon förändring?
  Japp, jag har blivit långhårig! Jag har alltid varit ganska emot hårförlängning och aldrig velat testa eftersom det sliter så sjukt mycket på håret. Men efter att min bästa vän Linda testade att göra de hos Great Lengths så har jag varit sugen på att testa och se hur det känns med långt hår igen! Och eftersom dom faktist gör det på ett mycket skonsamt sätt och så sliter de inte på håret som vanlig hårförlängning gör eftersom de använder sig av en speciell teknik med keratin när de sätter fast de. Jag gick igenom massvis av frågor med dom innan jag bestämde mig eftersom jag ville vara på den säkra sidan så att de inte sliter på håret – och jag känner mig trygg och säker med Great Lenghts! Nu ska jag testa detta ett tag, men än sålänge så känns det jättebra och dom gjorde det jättefint på mig!Supernöjd! Vill ni läsa mer om deras metod så kan ni trycka HÄR & HÄR :)
  Har någon utav er gjort det hos dom och med deras metod innan? Vad tycker ni? :) Berätta!

  PS. Vet att de söker hårmodeller i GBG mellan 10-11 Nov – så är ni sugna så hör av er till info@greatlengths.se

  Do you see any change?
  Yep, I’m long-haired again! I’ve always been quite against hair extensions and never wanted to try it because it rips so much of the hair. But after my best friend Linda tried hair extensions of Great Lengths, I’ve been eager to try and see how it feels with long hair again! And because they Actually doing it in a very gentle way, and so they don’t tear your hair like regular hair extensions because they use a special technique with keratin when attaching the hair. I went through lots of questions with them before I decided to do it, since I wanted to be on the safe side so it doesn’t tear my hair – and I feel safe and secure with Great Lenghts! Now I’ll try this for a while, but right now it feels great and they made ​​it really nice ! I’m Super Happy! if you want to read more about it and about the method they use, you can press HERE & HERE :) Have any of you done this with them? what did you think? :) Tell me!

  PS. I know that they are looking for hairmodels in Gothenburh between 10-11 november – So if you are up for it you can contact them at info@greatlengths.se


  87 kommentarer  87 kommentarer om “All the kings in the world”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Om man använder löshår med clips så sliter det inte på håret! :)

   Reply
  • svar: Det sliter extremt mycket! Kram

   Reply
  • Förlåt, men tycker du passade bättre i det kortare!

   Reply
  • Oh you look so gorgeous!! I use clip-ins right now! But still looking for new ones as these are teasing quick!

   xx Sofie

   Reply
  • Haha åh! Kollade just på bilder på dig på instagram ( på dig och någon läsare ) och tänkte att fasen vad långt Angelicas hår har blivit så snabbt. Men nu har jag förklaringen då… Tycker det är jättefint för övrigt!

   Reply
  • Det ser faktiskt jätte naturligt ut :) Du har redan tjockt hår från förut så jag tycker resultatet är kanonbra! :)

   Reply
  • åh jag tyckte det var något! Riktigt riktigt fint!

   Reply
  • Det blev riktigt fint. tycker både kort och långt hår passar dig. Det är dock alltid kul med förändring:) Har varit sugen på löshår själv tyvärr så kostar det väldigt mycket.

   Reply
  • Du passade jättebra i det, fast du passar ju i allt!<3

   Reply
  • wow, riktigt snyggt, ser sjukt naturligt ut!

   Reply
  • du va riktigt fin i långt, men tkr du passar mer i kort :)

   Reply
  • fina bilder!

   Reply
  • Underbara bilder men personligen tycker jag om dig mest i kort just för att alla har långt hår och jag tycker du passar bra i kort samt att du sticker ut mer men självklart var du fin i detta också (:

   Reply
  • Det blev ju jätte snyggt!!!
   / HTTP:// SIXTEEN.SE

   Reply
  • :( Jag som älskade ditt lite kortare hår!

   Reply
  • ASSSSSSSSÅ JA DÖR SÅ FIN DU ÄR ANGELICA!!!! SKIT FINT VERKLIGEN!!

   Reply
  • Alltså det finns inga ord min vän för hur vacker du är! Kram!

   Reply
  • o du passar i allt Angi,du e så snygg!Kram

   Reply
  • Det ble utrolig fint! Jeg syns du er mye finere med langt hår enn kort :-)

   Reply
  • Skit fint Angelica, men ditt korta hår, var mer du, och så sjukt snyggt och inspirerande, mer eget.

   Reply
  • Håller med Fellis! Men hur som helst, du år så vacker och passar i allt :) Kram från Finland!

   Reply
  • såå otroligt vacker!

   Reply
  • så otroligt snyggt1 Jag gillade när du hade håret långt för ett tag sen (eller egentligen väldigt långt tag sen) men jag hade fortfarande inte riktigt bestämt mig för vad jag tyckte dig passade bsta, långt eller kort. hahahaha det har jag fortfarande inte gjort, men måste säga att det se rmycket bra ut! :D

   Reply
  • ursnyggt, som vanligt lilla damen! :)

   Reply
  • Du är vacker! :)

   Reply
  • I Didn’t Even Notice At First! I Have Suuuper Long Hair Now Too!
   StyleNonsense.blogspot.com

   Reply
  • jag har alltid velat prova hårförlängning då mitt hår verkar sluta växa 5cm nedan för nyckelbenen.. men inte vetat exakt vart man ska gå, vilket som är det bästa stället helt enkelt. men nu har du ju varit på GL, har dom en egen salong eller är det en salong i stan som använder sig av GL’s metoder och hur mycket kostar det på ett ungefär? vore tacksam för svar! kram

   Reply
  • Åh! Du är så himla vacker, håret blev kanon! <3

   Reply
  • you are so beyond pretty!

   xo

   asteria-sparkle.blogspot.com

   Reply
  • Jag tyckte der såg ut att bli dundrans bra!! :) Kram

   Reply
  • Jätte fint!
   Och hur fixar du ditt hår så? skit fint verkligen!

   Reply
  • Svar: TACK! Jag lockar det med plattång :) Om man söker på det på Youtube så finns det massor videos på hur man gör! Tack, KRAM

   Reply
  • Snyggt :) Du passar i det!

   Reply
  • aaaaawwww you look stunning! ! ! ! !

   nice you did that change for a while… it reminds me of the long hair you used to have…
   which was great!!!!!

   take care, kisses from Greece :)

   Reply
  • Looks really good!

   Reply
  • hej angelica. tränar du något, isåfall kan inte du skriva ett inlägg om det & lite träningstips?
   Du blev jätte fin i håret!

   Reply
  • Svar: Hej där! Jag tränar för stunden inget, men har dansat i ca 14 år innan :) jag tänkte komma igång nu och när jag gjort de så kan jag nog skriva lite om det! TACK! Kram

   Reply
  • Va fin du blev :)

   Reply
  • WOW, så nydelig du er <3

   Reply
  • Men åh vad fint, du är ju så stört vacker verkligen.
   Kramisar på dig! :)

   Reply
  • meeen herreguuud vad fint det blev!!!!!!! helt amzed. åh ska bli så roligt att se fler bilder på dig och ditt långa hår. åh blir helt till mig haha. finafina du!!!!

   Reply
  • Heelt underbart fin ju ! Åhhh älskar’t !

   Reply
  • hej angelica!
   jag undrade bara om du kunde ge lite tips från när du var i paris? bästa matställena, shoppingen, promenadstråken osv. vore jättesnällt! tack så mycket! :)

   Reply
  • Svar: Hej där! Åh tyvärr så vet jag faktist inte riktigt eftersom vi var där endast på jobb och han knappt äta på goda/bra resturanger och absolut inte shoppa/se saker/strosa runt :/ Sorry!
   Men försök googla fram så brukar man kunna hitta massa saker ! Eller en uppdaterad bok om Paris :) Paris är vackert ( av de lilla jag såg) . Kram!!

   Reply
  • Kan det bli mer perfektion? Så obeskrivligt vacker.

   Reply
  • Angelica! Du er så herlig! Takk for all inspirasjon du sender ut :-)

   Reply
  • tjusigt! men jag föredrar att spara ut mitt eget hår :) fake-hår är inte min kopp av te ;)

   Reply
  • Svar: Tack! Ja, jag är precis som du – Jag har aldrig, aldrig innan haft löshår ( förutom clips en gång i ca 2 timmar under en dag) och alltid varit väldigt emot de. Jag föredrar okså att spara ut det – Men jag har varit i valet och kvalet om jag ska låta mig spara ut mitt hår eller kapa av det till en page igen , men känner inte för att vänta och spara ut det för att sedan komma på att “Fast nää, jag vill nog ha page ändå efter att ha sparat ut det i ett år!” . Så ville testa detta och deras sätt är de bästa och mest skonsamaste för håret :) Känns knappt ens! Kram

   Reply
  • Frågade du var håret kommer från? Tempelhår? Eller kommer det från en stackars asiatisk flicka som var tvungen att sälja sitt hår för att slippa prostituera sig?

   Reply
  • Svar: Fast nu är det såhär – Håret ÄR indiskt tempelhår. De offrar håret till templen för att de önskar sig något eller få lycka och välgång. De är fullt medvetna om att håret tas hand om och säljs. Allt är 100% etiskt handlat – Great Lenghts är fairtrade och inget annat märke kan säga det. Alla pengar går till välgörnade ändamål som skolor och barnhem! Dom kan garantera detta då allt deras hår är 100% spårningsbart då dom har köpare i templena, egna fabriker i Indien och Italien. Great Lenghts har patent på hur de behandlar håret vid färgning ( eftersom de sker på ett ytterst skonsamt sätt) och de finns ingen annan som kan mäta sig med de. Så det är så det ligger till! Så Nej, det är inte från en flicka som säljer håret istället för att sälja sin kropp. Kram

   Reply
  • Tummen upp :)

   Reply
  • Wow, så fine bilder! Og dette kledde du så absolutt! :-D

   Reply
  • Åh vad vacker Angie!!!! Fantastiska bilder!!!! Stor kram Frida

   Reply
  • såå vacker!!

   Reply
  • Så snyggt!

   Reply
  • wow ! blir helt stum, otroligt fint , vackra angelica !

   Reply
  • Ser väldigt naturligt ut, snyggt! :)

   Reply
  • Bella as always

   Reply
  • Åh trodde det var gamla bilder först :D Jättefint!

   Reply
  • Så otroligt fint Angelica!!! Och får man fråga vart du köpt dina söta shorts på bilderna? Är det pyjamasshorts? :) puss och kram och tack för en otroligt bra och inspirerande blogg. Kikar in här flera flera gånger dagligen!! xxxx

   Reply
  • Svar: TACK fina du! Shortsen är pyjamasshorts och kommer från Katarina Nyman :) Jag har använt dom som short ( de svarta – de vita är lite för genmskinliga! ) också. Tack så hemskt mycket! KRAM KRAM!

   Reply
  • JÄKLAR SÅ FIN!!! åh dör lite

   Reply
  • vilken locktång använder du? tacksam om du svarar eftersom jag letar efter en ny locktång :D

   Reply
  • Så himla fint! Älskar bilderna!!

   Reply
  • wow. vakker!!!
   (jeg har forresten sendt deg en tegning av deg på mail:-) den ligger også på instagram på taggen #angelicablick)
   xx

   Reply
  • You look great. It doesn’t look unnatural! <3

   /C

   Reply
  • Åh så fin du är!!

   Reply
  • I hate to ruin the mood, and you do look great Angelica but it always upsets me how people take this ‘real hair’ extensions so lightly. The way this hair is traded is borderline illegal, it’s extremely ruthless and many girls either give their hair as a sacred donation (usually having no idea that their hair is being sold to the Western world) or sold by girls for petty amounts of money. I seriously think people should have a think about the kinds of industries that are being supported by in pursuit of beauty.
   I really don’t want to point fingers or be a buzz kill but I think it’s an issue that has not nearly been shed enough light upon.
   Have a look: http://www.guardian.co.uk/lifeandstyle/2012/oct/28/hair-extension-global-trade-secrets?newsfeed=true

   Reply
  • fint!!

   Reply
  • Hur mycket gick förlängningen på? Behöver man förnya det ofta eller något sånt?

   Reply
  • Det var riktigt fina bilder och du passar ju superbra i långt hår :-D

   Reply
  • Hej Angelica! det blev verkligen jättefint. Har precis samma inställning som du till löshår men mitt eget hår växer så f r u k t a n s v ä r t långsamt så har börjat fundera på löshår jag med. Kollade på hemsidan men kunde inte riktigt förstå vart i stockholm det ligger?

   Reply
  • Så fint!!! Jag blir sugen på att skaffa löshår igen, långt lockigt hår vem älskar inte det liksom! :)

   Reply
  • Det blev ju skitsnyggt!
   Har funderat att göra själv eftersom det tar så lång tid att spara ut.
   Hur mycket fick du betala för att de skulle sätta in det? Och klipper de in ditt egna hår bra i förlängningen? Och hur är det med färgning, kan man färga själv efter?
   Tack och kram!

   Reply
  • Gud så fina bilder!

   Reply
  • SKITSNYGGT. Vad kostar det?

   Reply
  • Hej.
   Resultatet blev skitsnyggt måste jag börja med!!
   Jag har själv haft i hår från Great Lenghts, 2 ggr. Båda gångerna hade jag håret mellan 4-5 månader, kvaliten va lika bra sista dagen som den första, det som var jobbigt är ju att fästena växer ut med håret. Och jag fick alltid komplimanger över mitt hår, att det såg så naturligt ut och att hårförlägningen höll såppass hög kvalité!
   Och vet du, mitt hår såg BÄTTRE ut EFTER jag hade haft i hårförläning, det var som att hårförlägningen skyddade mitt eget hår, så jag är supernöjd och ska snart sätta i för tredje gången :)

   Reply
  • Går du liksom upp på morgonen och sminkar dig, sen tar av dig kläderna för att sitta och posa i ett fönster framför kameran. Det känns så jäkla tillgjort, haha! Inget dumt menat jag tycker bara det är roligt :)

   Reply
  • Har själv varit emot hårförlängning ett väldigt bra tag eftersom det oftast ser så äckligt och ovårdat ut på de flesta som gör det. Nu på senare tid har jag dock blivit väldigt sugen på att bli långhårig igen och är villig att testa detta så länge det är gjort på ett riktigt bra sätt av folk som vet vad de gör. Jag tackar dig verkligen för att just du tipsade om detta! Du är en av de få bloggare man verkligen kan lita på när det gäller sådant här eftersom du inte kommer med tips hit och dit “bara för att”. Jag kikade på sidorna du la upp och stämmer det som de skriver så kommer jag verkligen skaffa en sådan här hårförlängning!
   På dig ser det riktigt naturligt ut och du är som vanligt hur vacker som helst! :)

   Reply
  • ÄNGEL åh

   Reply
  • Gudars bananer vilka fina bilder!!!

   Reply
  • Angelicka! Det var ju supersnyggt! Alltid varit lite tveksam till att prova löshår men ändå varit lite sugen! Kanske ska prova trots allt! Vad betalade du totalt för allt och var någonstans i stockholm kan man prova den motoden? Låter som du är väldigt nöjd och vart lite extra intresserad nu! :) kram

   Reply
  • Svar: Hej där! Tack , jag är supernöjd :) Ja – jag har vari precis som du! Jag har alltid varit väldigt emot löshår och dess metod och även hur mycket de sliter på ens egna hår. Men Great Lengths är väldigt skonsamt och sätts fast med vibbrationer(!) och med keratin som ens egna hår är gjort av ( inget lim, tejp eller tråd!). Priset variera jättemycket beroende på hur långt hår man vill ha + hur mycet man behöver beroende på tjocklek.. så det kan variera mellan 6500-16.000 kr. Men dom brukar vilja ha hårmodeller som då får betala ett mycket mindre och bättre pris! Så det bästa är att maila dom på info@greatlengths.se :)Du kommer INTE ångra de. Kram!

   Reply
  • Ååååå vad fint! :’) har ungefär lika långt hår som du hade förut och vill skaffa hår förlängning men vet inte om jag vill för att det sliter så mycket på håret! Och här uppe i norr finns det ju inte såna där bra ställen.. Har du något tips på vad jag ska göra? Skaffa clips eller??

   Reply
  • Svar: Tack :) Ja, jag har med alltid varit väldigt emot hårförlängning och känt att ” Nej, de sliter så förbannat mycket på håret så jag vill ALDRIG testa!” – och jag skulle faktist ALDRIG vilja testa vanlig hårförlängning.
   Men Great Lenghts har ju en speciel teknik som är jätteskonsam mot håret plus att de sitter fast med keratin som ens eget hår är gjort utav. Så NEJ, jag skulle ALDRIG testa clips .. det sliter fruktansvärt på håret. Det ända alternativet ( för mig ) är Great Lenghts – annars skulle jag låta bli att ha hårförlängning. Kram!

   Reply
  • Du är så j*vla vacker!!!!

   Reply
  • Superfint!! Har haft kort hår hela mitt liv och det vill liksom aldrig bli längre än till axlarna.. Tänkte bara höra hur mycket det kostade för dig att göra detta? Hittade inga specifika priser på hemsidan..

   Reply