Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 23:15 | November 11, 2012

  Steve Madden VS Nelly shoes

  Steve Madden VS. Nelly shoes

  Många utav er har frågat mig ang mina Steve Madden skor som jag köpte i NYC som jag bär på bilden – om vart man kan få tag i dom i Sverige! Kollade runt på Nelly och såg att dom gjort ett par look-a-like på skorna och dom är dessutom mycket billigare än vad mina var :) Mina kostade över 1000-lappen medans dessa bara kostar 699 kr. Mina är ett utav de snyggaste låga skorna jag äger och kan piffa till en annars ganska tråkig outfit. Direktlänk till skorna finner ni HÄR.

  Many of you have asked me regarding my Steve Madden shoes that I bought in NYC that I’m wearing in the picture – on where to get them in Sweden! I checked around on Nelly and saw that they made ​​a couple of look-a-likes on the shoes and they are also much cheaper than mine was :) My cost over 1000 sek while these at Nelly only cost 699 SEK. My shoes are one of the best flat shoes I own and they can spice up an otherwise rather dull outfit. Direct link to the shoes HERE.


  23 kommentarer  23 kommentarer om “Steve Madden VS Nelly shoes”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här