Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:40 | November 13, 2012

  Behind the scenes / Photoshoot

  Pictures from yeterday

  Åh jag får inte visa mer än såhär just nu – men en liten, liten inblick får ni iallafall :) Mycket trevligt var det!
  Idag har jag fotat med Tam Thi och försökt få tag  i en ny polo från H&M eftersom det var hål i min.. men ICKE! Den är tydligen slut överallt. Kul! Efter det stack jag till Café String och tog en fika med min fina vän Cimon. Nu har jag mellanlandat hemma och ska om någon timma möta upp Maja för TWIIILIIIIGHT BREAKING DAWN PART 2!!! Övertaggad tjej, Hej Hej!
  Ni ska få dagens outfit senare sen :) Har på mig en ny tröja som jag fick hem för några dagar sen!

  Oh I can’t show you more than this right now – but here is a tiny glimpse anyways :) It was very nice!
  Today I photographed with Tam Thi and tried to get hold of a new turtleneck sweater from H M because it was the hole in mine .. but NO! It’s apparently sold out everywhere. fuck! After that I went to Café String and grabbed a coffee with my amazing friend Cimon. Now I have a stopover at home and in an hour I will meet up with Maja to see TWIIILIIIIGHT BREAKING DAWN PART 2!! I’m sooo excited hey hey!
  I ill give you todays outfit later also :) I wore a new sweater that I got home a few days ago!


  16 kommentarer  16 kommentarer om “Behind the scenes / Photoshoot”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här