Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:19 | November 15, 2012

  AAA!


  New Sweater from Issue 1.3, HERE

  För några dagar sedan trillade denna goding in i min brevlåda! Den är PEFEKT. Jag gillar verkligen Nellys ny märke Issue 1.3 – Finns massa snyggt! Denna tröja kan man matcha till massa snyggt men jag kommer nog helst vilja matcha den först med en klockad skinnkjol, bombarjacka och kängor. MUMS!

  A couple of days ago I got this amazing piece in my mail! It’s PERFECT. I really like Nelly’s new brand, Issue 1.3 – They have alot of nice things! I will match this sweater with alot of things but I will start by using it with a clocked leatherskirt, bomberjacket and boots. YUMMIE!


  26 kommentarer  26 kommentarer om “AAA!”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • oh jag håller med dig! tycker också den är hemskt perfekt!!

   Reply
  • Jätte fin!

   Reply
  • Snygg! Passar nog dig perfekt! :-)

   Reply
  • Hur är passformen på tröjan? Är det en kort modell ?
   http://www.chicy.se/nyheter/printed-sweater

   Svara gärna i min mail: jojosefin@live.se :)

   Reply
  • Är så glad över att jag fick tag på tröjan innan den blev slutsåld :D

   Reply
  • Jag vill bara rätta dig lite ang. de du sa i den där intervjun du publicerade. Du sa att du hade en “unik/egen” stil……………jag undrar: vad exakt är din egna stil? Du klär dig precis som Kenza och alla andra. Ni har exakt likadana tröjor och det är otroligt ickeinspirerande att läsa modebloggar för alla ser ni likadana ut..tyvärr. Så att kalla din stil för egen är att ta i kan jag tycka. Vad tycker du själv? Du märker inte att du klär dig som alla andra?

   Reply
  • Jättesnygg!

   Reply
  • Vill se den på dig omgående :D har storlek s i min, upplevde den som aningen stor. Kanske är snyggast så. vilken storlek har du angelica?

   Reply
  • Hi Angelica!
   Hope you don’t misread or misunderstand my comment. I have been a reader for a long time and love it. Like many other girls, I am incredibly fond of you and think you have a bright future in front of you. But I can’t help lately but notice that the quality of the blog is decreasing. For a few months now you have been promising to “get back to regular posts” tomorrow and update better posts, but honestly you have not done that. The quality and the essence of honestly have decreased a great deal. You have a good few repetitive posts or posts with no substantial content for the sake of posting. Also, you have mentioned things you have been excited about or been doing that you never mentioned afterwards. I am not saying you should spurt out your personal life here in the blog; I am saying it’s not nice to hold your readers in the middle of a limbo by giving half-hearted, unclear information that you are never going to demystify in the future.

   I really hope you do not take this comment the wrong way. I meant it as a positive critique, which will hopefully help you keep going strong and increase your blog quality. This certainly is not a troll. I hope you understand.

   Reply
  • Det ska bli intressant att se hur du ska lyckas matcha snyggt med den :)

   Reply
  • Snygg!

   Reply
  • SNYGG SNYGG SNYGG

   Reply
  • I love this!! It’s so great!

   http://currentlylovingblog.blogspot.com

   Reply
  • Har du funderat på att skaffa tumblr med dina bilder, typ som http://www.sofifahrman.tumblr.com, det skulle vara perfa eftersom dina bilder rockar och finns överallt på tumblr! :D Puss <3

   Reply
  • de är ju inte hennes bilder för de mesta utan fotografen Tam Shi’s!

   Reply
  • Menade bilder som hon lägger upp på sig, även om de är tagna av en annan fotograf eller liknande…

   Reply
  • Menade bilder hon lägger upp på sig själv, även om det är någon annan som fotar(äger fotona), det gör även Sofi i sin tumblr blog…

   Reply
  • aaa den e så snygg =)

   Reply
  • åh jag skulle inte tackat nej till den!!

   Reply
  • Otroligt schyst tröja, Angelica! Men du glömmer väl inte att matcha med dessa sneakers från Jeffrey Campbell? ;) http://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/c0.0.403.403/p403x403/189720_546368235380031_531338975_n.jpg

   Reply
  • super snygg!

   Reply
  • fin!

   Reply
  • I just bought this jumper and I have it on now!!!! I love it! the sleeves are a bit long for me so i rolled them up a bit but it still looks great!!! love it!! cant wait to see what you wear it with!

   Reply
  • Har läst din blogg ett tag nu, den är grym! Du tar riktigt bra bilder, har hittat en produkt som gör att man kan ta sjukt bra närbilder med sin smartphone! Tips till alla som gillar att ta bilder men främst till dig eftersom du är en gryym fotograf!!

   http://www.smartpicture.se

   Keep up the good work!

   Reply
  • ska gå och hämta ut min tröja idag! den är så charmig :) älskar Issue 1.3! har den mörkblå halsduken, den är underbar!!

   Reply
  • Åh, så utrolig fin! Har så lyst på den :-)

   Reply