Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:26 | November 17, 2012

  Rihanna 777

  Photo Copyright © by Angelicablick.se

  Gårkvällen blev lyckad tillslut :) När vi kom så var vi superpeppade och hade det mycket trevligt innan Rihanna skulle gå upp på scen.
  Något som dock gjorde både mig och troligtvis nästan alla inne på Berns lite irriterade var att Rihanna var mer än 2,5 timma sen.. Fötterna värkte, kissnödig som tusan och folk började tappa tålamodet. Men när Rihanna väl dök upp på scen så bjöd hon å en hej-dundrande show! Gamla favoriter blandat med nya låtar från hennes nya skiva. Hon sjöng en låt som bl.a nästan berörde henne själv till tårar..
  Så själva konserten var jättebra förutom förseningen! Och vi hade askul :)  Jag är väldigt tacksam för att jag fick gå!
  Nu ska vi vakna till liv här innan vi ska möta upp Filippa och Olle. Ni ska få dagens outfit idag med! Vill återigen be om ursäkt för att jag bara bloggade en gång igår, men det var verkligen en hektisk dag. Nu är jag tillbaka som vanligt igen!

  Last night was successful in the end :) When we arrived, we were super excited and had a very nice time before Rihanna would go up on stage.
  One thing that made ​​me and probably almost everyone inside Berns a bit annoyed was that Rihanna was more than 2.5 hours late .. My feet ached, I wanted to go to the bathroom like crazy and people began to lose patience. But when Rihanna appeared on stage she gave us one hell of a show! Old favorites mixed with new songs from her new album. She sang a song among others so it almost touched herself to tears ..
  So the concert itself was great except for the delay! And we had fun :) I’m very grateful that I had the chance to go!
  Now we need to come to life here before we meet up with Filippa and Olle. I will give you todays outfit today! Once again – I apologize for that I just blogged 1 time yesterday, but it was such a busy day. Now I’m back to normal again!


  10 kommentarer  10 kommentarer om “Rihanna 777”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Så moro da! Misunner deg sånn! Håper du får en fin lørdag :-)

   Reply
  • Att hon var sen denna gången var ju egentligen inte hennes fel då det var planet som från första början gjorde att hon blev sen, anyway tyckte jag hon va så grym och man uppskattar nog mer små spelningar än stora inför 50.000 personer då det blir en mysigare stämning.

   Reply
  • åh, jag kan tänka mig att hon var sjukt bra :-D

   Reply
  • Är du och Edvin ihop igen? Tack för en bra blogg Angie!! u go girl

   Reply
  • å hon lär ju varit as bra o se på , särskillt när de är en sådan mindre spelning , kommer närmre på nåt vis

   Reply
  • Vilken låt var det som berörde henne till tårar? Nyfiken;)

   Reply
  • Undrara också vilken låt det var som berörde henne till tårar!! Vill gärna lyssna på den! :)

   Reply
  • Vilken kamera fotar du med? Kram!

   Reply
  • Oh that’s a pity :/

   Rihanna did that same thing, when she was in Finland couple years ago. It was so boring just wait and wait…

   Reply
  • Åh hade velat se henne! måste bara påpeka att jag var lite besviken av vad hon hade på sig, snyggt men kändes lite väl casual tyckte jag, hon brukar alltid va sjukt snygg på scen. halsbandet är pimp!

   Reply