Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

22:45 | November 18, 2012

Oh sweet summer, where have you gone?

LOOK OF THE DAY,RANDOM

Outfits from Summer 2012

Åhhhh jag har suttit och kollat igenom mina outfits/bilder ifrån sommaren och dör litegrann inombords. Vill fly tillett varmt land just nu och bli lite solbränd. Och då väntar ca 4 månader till med snö och kyla! Som tur är så lutar de till två utomlandsresor nu i vinter. HOPPAS DOM BLIR AV!

Ahhhh I have sat and looked through my outfits / pictures from the summer and I die a little bit inside. I want to escape to a hot country right now and get a tan. And then we have about 4 months with snow and cold left stil! Luckily, I might travel to two warm countries this winter. I HOPE AND KEEP MY FINGERS CROSSED!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

55 Responses to “Oh sweet summer, where have you gone?”

 1. Leia on

  Asså herregud! Du förstår inte vilken stor förebild du är för mig! Kläder, skrivandet, bloggen, allt! Tack Angelica <3
  kram kram

  Reply
 2. Anonymous on

  ÅÅh vart har du köpt tröjan på den sjunde bilden?? Eller vet du vart man kan hitta en liknande? Grymt snygg är du också!! <3

  Reply
 3. Funderaren on

  Detta kanske inte hör till dina vanliga uppdateringar, men jag skulle gärna se hur du förvarar dina kläder? Du har ju antagligen väldigt mycket kläder och skor, så skulle gärna få tips! Har själv problem med förvaring, eftersom alla kläder inte ryms! :)

  Reply
 4. Matilde on

  Hej! Älskar bilden där du står utanför huset med vita knutar. Den vita klänningen där som du dragit ner och gör att du får en axel bar, var kommer den ifrån? Och vart kommer de fantastiska skorna ifrån?

  Reply
 5. Dalia on

  Du är såå sjukt duktig!!! Kolla bara på alla dessa bilder?!?!?! Snyggaste outfitsarna! Du ska vara riktigt stolt. Massa kärlek <3

  Reply
 6. Alice on

  Hej! Jag är ny på din blogg och måste säga att dj är så jävla snygg! Äääälskar den gul/gråa “dräkten” med kavajkant typ… 3e tror jag det var. Var kommer den från och vad kostar den om den finns kvar…. Puss

  Reply
 7. Alice on

  Hej! Jag är ny på din blogg och måste säga att dj är så jävla snygg! Äääälskar den gul/gråa “dräkten” med kavajkant typ… 3e tror jag det var. Var kommer den från och vad kostar den om den finns kvar…. PussÅ

  Reply
 8. Linnea on

  Du är ju så fantastiskt jävla snygg! Tack för all inspiration. Vad är det för bula du har på längre ner på högerbenet? Kom bara att tänka på det när jag såg dessa bilder!

  Reply
  • angelicablick on

   Svar: STORT TACK fina du! Det är tydligen muskler, haha .. har två exakt likadana på samma plats på båda benen. Men den ena syns tydligare! Skitskumt! Kram

   Reply
 9. Hanna on

  Å, kommer på mig själv att sitta och tänka “jösses vilken fin kjol”, “åh det var den klänningen jag blev kär i”, “tänk att ha den tröjan!” osvosv när jag kollar igenom de här bilderna! Skulle inte tacka nej till att få ha din garderob, du har den finaste stilen nånsin! KRAM

  Reply
 10. Emma smith on

  Älskar din blogg! Jag undrar var du köpt de svarta platåknytskorna, eller vad man ska kalla dem haha.. Som du har på dig på bild nr.. kan det vara 4? Iallafall, där du har en oversize klänning/tröja (som är helt gudomlig). Verkligen ÄLSKAR skorna. Kan man få tag på dom fortfarande?

  Reply
 11. cajsa on

  wow Angelica!! Jag har följt din blogg väldigt länge nu och jag förundras varje dag över hur fantastiskt vacker och stilmedveten du är! Jag beundrar dig för att du verkligen vågar klä dig precis som du vill. Ibland känner jag mig ofta osäker när jag har på mig något annat än jeans och en basic tröja men du inspirerar mig till att våga mer. TACK för det och för att du är du! Puss och kram

  Reply
 12. Lina on

  Asså fy faaaaan du är ju så jävla snygg människa. Ditt hår och alla dina jävligt snygga kläder! Avundsjuk tjej här asså….

  Reply
 13. jessica on

  Herregud vilken inspirationskälla du är. Jag sitter här med halvöppen mun och bara fascineras över hur alla bilder är så otroligt vackra och hur du kombinerar dina kläder ihop. Brukar vanligtvis inte kommentera någon blogg överhuvudtaget, men jag kunde ju bara inte låta bli när jag såg detta. Keep up with the good work, och tack, att jag och tusentals andra läsare får följa din vardag och hur du trollar ihop dina outfits.

  Reply
 14. S.Fierce on

  Hej Angelica. Jag skulle vara jätte tacksam om du förklarar hur du gör för att få så fluffigt och JÄTTEFINT hår? what’s your secret. snälla svara . :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.