Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:05 | November 19, 2012

  Sweet morning

  Nu måste jag skynda mig på! Ska in till stan med Tam Thi för att fota och sen springa lite på stan. Dagens outfit kommer sen <3

  I’m in a hurry! I’m going to meet p with Tam Thi to take photos and then do som errands. I will show you todays outfit later <3


  31 kommentarer  31 kommentarer om “Sweet morning”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • hur gör du dina lockar? SÅ FINT

   Reply
  • Vakre deg! Kos deg i byen og ha en fin mandag! :-)

   Reply
  • jätte fina bilder! du är så fin :)

   Reply
  • Så himla fina bilder!

   Reply
  • Du er vakker! Hvordan får du slike krøller i håret ditt? :)

   Reply
  • Gud vad du är vacker! Din blogg är så inspirerade! Kram

   Reply
  • VACKERT!

   Reply
  • …………

   Reply
  • vacker!!

   Reply
  • Du ser fantastisk ut, som alltid. En stor inspirasjonskilde!

   Reply
  • Vackraste ängel!

   Reply
  • Blev verkligen förvånad och besviken när jag läste din konversation med Natashja. Du framstod på ett sätt som man hoppades att du inte skulle vara, bara så du vet.

   Reply
  • Svar: Vad tråkigt att min mening och det jag diskuterade för inte kom fram som det skulle! Precis som jag skrivit där och här ovan till Emma – så står jag för jämställdhet. De ska vara lika för alla i samhället!
   Och det var min enda mening i det som jag skrev till henne.

   Reply
  • Läs på om feminism, herre!
   Visste inte heller mkt innan, men jävuls vilka “AHA-moments” man får när man inser varför man gör vissa saker pga strukturer osv.

   Reply
  • underbart hår, hur får du till dina lockar?? :)

   Reply
  • Blev precis som frida och rebecca ovan väldigt besviken när jag läste din konversation med lady dahmer. Tycker att man i allmänhet bör läsa på lite innan man uttalar sig så starkt och fördomsfullt om något (typ alla feminister är si och så). Jag tyckte väl ungefär som du när jag var yngre men som ovan nämnts, läser man på lite kommer en del aha-moments. Och om du “tappar intresset” som du säger så visst men då har man ju heller inte rätt att uttala sig om saken.

   Reply
  • Herregud säger jag bara efter att ha läst diskussionen mellan dig och Lady Dahmer.
   Du betedde dig som jag gjorde när jag var 14 år. Ser inte var hon någonstans kallade dig för respektlös heller, det var du som inte förstod orden hon använde. Det är bra att du är engagerad och har åsikter, men du borde vidja dina vyer samt skaffa lite bakgrundshistoria samt hur samhället faktiskt ser ut idag. Lyssna på vad andra har och säga när det är debatt, det ger en så otroligt mycket. Ingen behöver ha rätt eller fel. Ingenting är svart och vitt.

   Reply
  • Svar: Precis som jag skrev så står jag för jämlikhet, och inte att de ska vara varken ett kvinnodominerande eller mansdominerande samhälle. Jag tycker att de är tråkigt att man ska bli uthängd bara för att man tycker olika. Jag skulle aldrig få för mig att hänga ut någon sådär – men de är väl där hon och jag är olika. Jag står upp för individens rättigheter, inte kvinnans eller mannens.

   Reply
  • Jag är också för jämlikhet och kallar mig feminist. Precis som så många andra

   Reply
  • underbart vackra du

   Reply
  • Att en kvinna som säger det hon tycker förställs som “gnäll” är ett otroligt bevis på vart vi ligger till idag.

   Reply
  • Du framstod som väldigt obildad och i brist på analys när du diskuterade med Natashja. Det råder en märklig uppfattning i samhället om att genus och frågor kring det är någonting som alla “kan” och därför har legitimitet att uttala sig om. Så är inte fallet. Givetvis kan alla dela med sig av personliga erfarenheter och tankar, men alla “kan” inte genus. Det är ett akademiskt ämne på universitetet och något du bör läsa på lite om innan uttalar dig så fördomsfullt som du gjorde i din diskussion med Natashja.

   Reply
  • Man kan faktiskt kunna saker utan att ha läst kurser på universitetet. Och ha åsikter om det. Är man intresserad av det så finns det gooooooooott om material att gå igenom på internet.

   Reply
  • Emma : Absolut! Finns hur mycket intressant som helst om genus, maktstrukturer och könsroller på internet. Anledningen till att jag påpekade att det faktiskt är ett akademiskt ämne som går att doktorera i, var snarare för att jag är rätt trött på synen på genus som någonting som alla “kan” i bemärkelsen att folk har en tendens att tro att deras egna upplevelser av kvinnoförakt, könsroller och könsrelaterat förtryck avgör huruvida dessa förtryck och strukturer existerar. Lite “men jag har aldrig blivit tafsad på, så därför är alla andra tjejers berättelser om tafs och sexuella övergrepp överdrivna”. Förstår du hur jag menar?

   Reply
  • När du förklarar det så förstår jag absolut vad du menar! :)

   Reply
  • <3

   Reply
  • Väldigt fin bild på dig :-)

   Reply
  • Skulle också jättegärna få veta hur du lockar ditt hår! Verkligen superfint :)

   Reply
  • Alltså.. jag läste den där konversationen och visst, du framstod väl inte på bästa sätt men jag uppfattade det samtidigt som att du har din åsikt och hon har sin. Och sen kändes det lite som att hon försökte läxa upp dig. Det enda jag reagerade på vad det där med respektlös men det finns ju nåt som heter missförstånd. Tycker också att det var lite elakt av henne att hänga ut dig sådär. Det var ju ändå en konversation mellan er två. Var ju lite onödigt att visa hela världen det där. Så näe, det där ändrar inte min uppfattning om dig ett dugg Angelica. Jag tycker att du verkar vara en smart och trevlig tjej med sjukt bra fashion sense. :)

   Reply
  • Svar: Tack! Precis, man måste kunna respektera varandra för varandras åsikter – och det gör jag! Jag tror verkligen att vi missuppfattade varann, eftersom allt jag egentligen ville framföra var att de ska vara jämställt i samhället, och de är väl det hon också vill ha. Det är allt jag vill att folk ska förstå :) Det är så svårt att framföra en åsikt i text eftersom de handlar mycket om HUR man säger de och jag kom aldrig med någon dålig ton i det jag sa ( i mitt huvud ). Ja, det var väl de jag med kände att – detta var ju en diskussion mellan henne och mig, så jag blev ledsen av att hon avlde att hänga ut mig sådär som får folk att få en HELT FEL syn på mig. Jag är en snäll människa, de vet jag! Så TACK att du faktist förstår mig, och ser de från bådas håll! Det känns skönt att veta att någon faktist vet om att jag är en bra människa :) Kram

   Reply
  • Skulle inte du kunna visa lite inspirerande inredningsbilder på din lägenhet? Hade varit jättekul för du verkar ha en fin lägenhet!

   Reply