Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:57 | November 19, 2012

  Yellow submarine

  Sneak Peek on todays
  Photo:  Tam Thi

  Har fotat tillsammans med Tam Thi idag och de gick toppen :) Hon är så himla duktig! Efter det mötte jag upp Maja en kortis innan de var dags att dra sig hemåt och få lite jobb gjort. Nu sitter jag och svarar på ett vikigt mail från Plan Sverige som jobbar för utsatta barn och deras rättigheter! Jag känner mig hedrad att få kunna hjälpa till på ett hörn.
  Annars så bär kosan hem till Ingrid senare ikväll tillsammans med Osccar för lite myskväll! Behöver en kopp te och lite kompissnack ikväll.

  I have photographed together with Tam Thi today and it went good :) She is so talented! After that I met up with Maja for a short while before the time came to go back home and get some work done. Now ‘m sitting here and I’m answering One important email from Plan Sweden working for vulnerable children and their rights! I feel honored to be able to help.
  Otherwise, I’m going home to Ingrid later tonight along with Osccar too have a cozy evening! I need a cup of tea and some friend talk tonight.


  11 kommentarer  11 kommentarer om “Yellow submarine”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Du är verkligen en grym inspirationskälla, älskar verkligen din stil! kram

   Reply
  • So far it look cute!! ;)..
   Your day sounds so good -fashion, friends, helping the less forturnet(?)!

   /C

   Reply
  • Angelica, har alltid gillat dig och det du gör – tyckte att du verkade vara en tuff tjej som gjorde din grej – tills nu. Så himla pinsamt beteende du hade mot lady dahmer!! Har fått se en helt annan sida av dig nu, och jag gillar den inte. Du verkar ha mentalitet som en trotsig tonåring, inser du inte själv hur du låter? Jag var tvungen att ta fram skämskudden när jag läste er “diskussion” om feminism. Du har ju skämt ut dig totalt! Och nu när jag vet vad du står för har jag väldigt svårt att ha respekt och tycka om det du gör, allt känns bara falskt! Nä, här förlorade du tyvärr en läsare, och det var nog inte den sista.

   Reply
  • Svar: Jag blir genuint ledsen av att du väljer att endast se mig som person, genom en konversation som absolut inte fick fram det budskapet jag hade: Att jag vill att de ska vara jämställt. Att varken kvinnor eller män ska styra samhället, utan IHOP. Jag blir verkligen ledsen! Jag är en bra, snäll och geniun människa och de vet jag! Jag kände mig påhoppad av henne och att hon inte accepterade att vi tyckte olika, vilket jag klargjorde att ” Vi tycker olika, och man får tycka olika” . Jag står för jämställdhet och jag blir verkligen djupt ledsen av att ha framställts som något helt annat!
   Om du kände mig så vet jag att du inte hade skrivit den här kommentaren, för du hade du förstått vad jag menat och även vetat vilken bra människa jag är, för de vet jag att jag är.

   Reply
  • Snygga bilder! ;)

   Reply
  • fint med gult!

   men vad är det för arg kommentar du fått? vad handlar det om egentligen?

   Reply
  • Loving the yellow! Check out my Icelandic fashion blog at http://www.venividivisa.net we get a lot of inspiration from you!
   – Love from Iceland!

   Reply
  • Elsker fargen på den gulegenseren! Fine bilder

   Reply
  • Fantastisk fint! Jeg elsker det gule. Håper du hadde en fin dag igår, Angelica! :-)

   Reply
  • Vad hände med Edvin, är ni fortfarande tillsammans?

   Reply
  • Har du någonsin samma kläer på dig flera gånger…?
   Kan du inte lägga upp en bild på in gaderob! skulle vara roligt att se! :D

   Reply