Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:22 | November 20, 2012

  Lion’s heart

  Todays outfit/Pants from Gina Tricot/Hat from Monki/Bag from Gina Tricot/ Sweater from Chicy, HERE/Shoes from Zara/Sunnies from Ray Ban/Jacket from Issue 13, HERE/

  Mötte upp Julian tidigt imorse och strosade genom Gamla stan, pratade och tog kort :) Jackan jag bär idag är en ny favorit i gardroben! Den är quiltad och är i skinnimitation! Gillar den kombon massor.
  Har införskaffat mig en polo samt en superfin halsuk från Issue 1.3 med som jag tänkte visa sen. Jag tycker om deras kläder måste jag säga! Snyggt och användbart till ett bra och rimligt pris. Tummen upp!
  Sitter och kollar på tecknat och dricker te just nu – känner att min hals börjar bråka med mig igen ( som vanligt). Hade nyligen urinvägsinfektion och precis innan de även världens influensa.. Jag får börja dricka Khan Jang! Funkar de bra? Någon som testat de?

  PS. Vid kl 19-20 ikväll så kan man chatta med mig om Mode & Trender på DinSko’s Facebook-sida :)

  I met up with Julian early this morning and strolled through Gamla Stan, talked and took pictures :) The jacket I’m wearing today is a new favorite in my closet! It is quilted and is made of imitation leather! I like the combo a lot.
  I have bought myself a polo and a very nice scarf also from Issue 1.3 that I will show to you later. I like their clothes, I must say! Stylish and useful for a good and reasonable price. Thumbs up!
  Now I’m home, watching Cartoon and drinking tea – My throat is messing with me again ( like usuall ).
  I just had urinary infection and before that the flue.. I will start drinking Khan Jang! Does it work? Has anyone of you tried it?

  PS. At 19-20 tonight, you can chat with me about fashion&trends at DinSko’s Facebook-page :)


  28 kommentarer  28 kommentarer om “Lion’s heart”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jag har druckit Kang Jang sen jag var liten så jag tycker verkligen du ska ta och börja dricka de! Dock om man är pollenallergiker så är de viktigt att läsa igenom vad den innehåller för vet att vissa som är allergisk mot pollen kan bli jätte dåliga av den.

   Reply
  • Amazing outfit! What colour is that lipstick? It’s beautiful!

   Reply
  • Snyggt! :)

   Reply
  • Hej! Älskar dig bloggggg! Du är hur snygg som helst, men ville bara säga att du passar bättre i kort hår!!, och den mer kalla färgen. Du såg morgnare och mycket mer fashion ut så. Det är mååånga som tycker det. Du blev liksom 3 år yngre med de långa håret. Men de är också skitsnyggt eftersom att du passar i ALLT :*

   Reply
  • o jackan har ja kollat in massa, så fin, ja jag tycker kanh jang hjälper !

   Reply
  • coolt!

   Reply
  • Post hoc ergo propter hoc.

   Reply
  • Hej! Min mamma var alltid sjuk förut, under ett år var hon mer sjuk än frisk om vi säger så. Sedan fick hon tips av en vän att dricka ett glas Proviva om dagen. Det har hon gjort sedan dess (är kanske ett halvår sedan) och sedan dess har hon inte varit sjuk en gång, inte ens då andra i familjen varit riktigt sjuka. Jag dricker också ett glas om dagen (dock pga att jag äter starka mediciner) och jag har inte heller varit sjuk på hur länge som helst, minns inte sist. Jag vet inte om det är slumpen eller om det faktiskt är Provivan som hjälper. Så jag tycker du ska prova det i några månader och se om du märker någon skillnad :)

   Reply
  • Snygg outfit! :)

   Reply
  • Det* inte de… ursäkta men ville bara säga det för att du skriver alltid så grammatiskt korrekt att jag reagerar på detta haha. Inget illa menat!

   Drick grönt te, se till att få i dig vitaminer och mineraler varje dag, något annat behövs inte to be honest!

   Reply
  • hi angelica! How do you do your curls? Thanks for your answer!

   Reply
  • Answer: I do them with a straightener – I wiggle it back ad fourth to make the waves! I think I will do a hair-do-video on it aswell :) HUGS!

   Reply
  • elsker håret ditt, det er utrolig fint hver eneste dag!

   Reply
  • Jag fick tipset av en arbetskamrat att börja med echinea eftersom jag ofta hade känningar av att jag höll på att bli sjuk och sen jag började med det har jag mått mycket bättre och inte varit förkyld någon gång. så TIP TIP från mig!

   Reply
  • snyggt! älskar jackan, måste kanske slå till på en sådan! jag brukar dricka ingefära citron té med honung i när jag känner att jag håller på att bli sjuk, hjälper! det stärker ens immunförsvar!

   Reply
  • Jeg elsker jakken, råkult antrekk! Høres ut som du har kost deg idag da. Du får også ha god bedring! :-)

   Reply
  • Fina du!

   Titta vem är här:
   http://www.my-wardrobe.com/se/wardrobe-inspiration/the-bag-guide

   Reply
  • Du ser ut som en gubbe:)
   Älskar din blogg!

   Reply
  • Älskar väskan :-)

   Reply
  • Åh så snyggt! Älskar ditt hår!

   Reply
  • Hejsan, Älskar att läsa din blogg, jag blir jämt så inspirerad när jag läser den! Det är bara en sak som jag tänkt på ganska länge nu, vem är det som tar dina bilder? Är det du eller är det någon annan? Bilderna är så sjukt fina så det skulle vara roligt att veta. :)

   Reply
  • Love that jacket!

   Reply
  • Absolutely love this outfit!
   x

   Reply
  • så damn snygg

   Reply
  • Under 2 – 3 års tid var jag sjuk oftare än frisk. Framför allt så fick jag extrema förkylningssymtom, som upprepades gång på gång efter att jag endast fått någon veckas vila. Träffade olika läkare som bara kunde konstatera att jag hade ett allmänt dåligt immunförsvar och att jag var stresskänslig. Började dricka Khan Jang, och har sedan dess (8 månader tillbaka nu kanske) varit frisk! Dock måste jag understryka att jag även ser till att inte stressa upp mig och att jag tränar mer seriöst. Samt att om Khan Jang ska hjälpa så gäller det att man dricker den direkt när man får de första symptomen (ex att det kliar i halsen), annars gör den tyvärr ingen större nytta (enligt mig)

   Ta hand om dig. Hälsan först. :)
   Kram!

   Reply
  • I bilden på höger på din blogg över beskrivningen om dig själv har du på dig ett par apsnygga byxor, de gråa med lite öppen dragkedja nedtill fram, vart är dem ifrån??

   Reply
  • Svar: Dom kommer från förra årets kollektion av Elins märke “Nowhere” som finns på Nelly! Tror tyvärr dock att byxorna är slutsålda.. kram

   Reply
  • If I were a guy, you would totally be my dream woman! :)
   Love from Paris xx

   Reply